Web Analytics
More
    Reklāma

    Kāds pāris Indijā apsūdzēts par savu bērnu pārdošanu, lai nopirktu “iPhone 14” un taisītu “Reels”

    Jaunākie raksti

    Dažkārt ir jābrīnās, uz ko tik cilvēki nav spējīgi, lai varētu iegādāties jaunāko gadžetu un baudītu tehnoloģiju pasaules sasniegumus. Ziņots, ka kāds pāris Indijā apsūdzēts par sava astoņus mēnešus vecā mazuļa pārdošanu. Iespējams, viņi mēģinājuši notirgot arī savu septiņgadīgo meitu. Tas darīts ar mērķi iegādāties “iPhone 14” telefonu (ap 975 USD cenā), ceļot un veidot “Instagram” īsos video jeb “Reels”, lai tādā veidā nopelnītu naudu.

    Šos Indijas pāra izgājienus izdevās pamanīt kaimiņiem, kuri ievērojuši mazuļa prombūtni un to, ka pāris vienlaikus ticis pie jaunākā “iPhone”, neskatoties uz finansiālajām grūtībām. Tiekot konfrontētai ar faktiem, bērna māte atzinās izdarītajā – ka pārdevusi savu mazuli un izmantojusi šo naudu, lai nopirktu telefonu un finansētu ceļojumus pa Rietumbengāliju, kur filmējusi “Reels” video.

    Reklāma


    Šī brīža informācija liecina, ka gan bērna māte, gan mazuļa pircēja tikušas arestētas. Savukārt bērna tēvs pagaidām atrodas uz brīvām kājām. Policija turpina izmeklēšanu. Ziņots, ka kādā brīdī tēvs arī mēģinājis pārdot savu septiņgadīgo meitu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Andrejs
    29.07.2023 14:41

    Ar tiem reels nopenītu naudu un atpirktu bērnus atpakaļ :D

    Biteme
    29.07.2023 19:24
    Reply to  Andrejs

    Vai tad viņi jau gados, kad nevar vietā citu uztaisīt?

    Henrijs avots
    30.07.2023 09:01

    Hustleru mindsets. Īsti Andrew Tate sekotāji ;)

    bobis
    06.08.2023 10:50

    Aborigeni.

    Reklāma