Web Analytics
More
    Reklāma

    “Facebook” aktīvi izmanto 40% pasaules iedzīvotāju

    Jaunākie raksti

    Lai arī varētu domāt, ka “Facebook” popularitāte, īpaši jauniešu vidū ir mazinājusies, jaunākie “Meta” finanšu rezultāti pierāda, ka platforma patiesībā tiek diezgan aktīvi apmeklēta. Saskaņā ar uzņēmuma 2. ceturkšņa ziņojumu “Facebook” ikmēneša aktīvo lietotāju skaits pārsniedzis trīs miljardus, kas ir ap 40% no visas pasaules populācijas.

    “Meta” dati arī apliecina to, ka “Facebook” ikdienas aktīvo lietotāju skaits turpina pieaugt. Platformu ik dienu izmanto 2,064 miljardi lietotāju. Salīdzinājumam pērn tajā pašā laika periodā “Facebook” katru dienu lietoja vidēji 2,037 miljardi cilvēku. Lietotāju aktivitātes celšanās uzņēmumam varētu nozīmēt daudz, jo 2021. gada pēdējā ceturksnī “Meta” informēja, ka pirmo reizi vēsturē “Facebook” aktīvo lietotāju skaits samazinās.

    Reklāma

    Nav viena izteikta iemesla, kāpēc cilvēki sākuši aktīvāk izmantot “Facebook”. Daļēji to varētu pamatot ar video koplietošanas iespēju “Reels”, ko “Meta” piedāvā gan “Instagram”, gan “Facebook”.

    Dati arī liecina, ka kopumā visas “Meta” platformas – “Facebook”, “Instagram”, “WhatsApp”, “Messenger” un “Threads” – izmanto 3,88 miljardi ikmēneša aktīvo lietotāju. Grūti pateikt, vai pienāks diena, kad šīs lietotnes izmantos puse pasaules iedzīvotāju. Katrā ziņā “Meta” uz to iet, un tās vadītājs Marks Zakerbergs paredz, ka jaunā lietotne “Threads” kļūs par vēl vienu kompānijas superplatformu un piesaistīs vismaz miljardu lietotāju.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Budzis
    30.07.2023 09:18

    FB ieeju tikai tad, ja guļus uz to aizsūta. Visi tie soctikli ir bezjēdzīga laikā notriekšana un 0 noderīgas info. Kurš savus vecos albumus skatās un rada visiem katru dienu?

    bobis
    06.08.2023 11:03

    Parejie 60 lieto koranu vai propagandu.

    Reklāma