Web Analytics
More
    Reklāma

    “Google” izziņo jaunu MI rīku, kas var palīdzēt žurnālistiem sagatavot ziņas

    Jaunākie raksti

    Šobrīd daudzi uzņēmumi intensīvi testē dažādus mākslīgā intelekta (MI) produktus un pakalpojumus. Nav noslēpums, ka “Google” ir viens no aktīvākajiem šajā jomā. To pierāda kompānijas nākamais izziņotais MI risinājums, kas atvieglos dzīvi tieši žurnālistiem. Rīks ar koda nosaukumu “Genesis” palīdzēs veidot rakstus un būvēt žurnālistiku, un “Google” uzskata, ka tas ir nākamais lielais MI risinājums, ko jāizmanto ziņu veidotājiem visā pasaulē.

    Zināms, ka “Google” pašreiz testē jauno “Genesis” MI rīku un sācis to izmantot arī publikāciju veidošanā. Tāpat uzņēmums šo risinājumu jau paspējis piedāvāt “News Corp”, kas ir īpašnieks tādiem pasaulē zināmiem izdevumiem kā “The New York Times”, “Washington Post” un “The Wall Street Journal”.

    Reklāma

    “Google” informē, ka “Genesis”, balstoties uz pieejamo informāciju, var palīdzēt izveidot ziņu rakstu. Līdz ar to var droši uzskatīt, ka šis risinājums kalpos kā žurnālistu palīgs, automatizējot dažādus uzdevumus un ļaujot atvēlēt vairāk laika citiem. Tas, piemēram, var palīdzēt žurnālistiem izvēlēties virsrakstus vai dažādus rakstīšanas stilus. Vienlaikus “Google” uzsver, ka šis risinājums noteikti neaizstās žurnālistus, bet gan uzlabos viņu darbu un cels produktivitātes līmeni.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    trx450
    23.07.2023 23:08

    kursors.lv

    Reklāma