Web Analytics
More
    Reklāma

    Publicētas modernizēto Škoda Scala un Kamiq dizaina skices, prezentācija jau 1. augustā

    Jaunākie raksti

    Škoda Scala un Kamiq modeļi apritē jau ir vairākus gadus un ir pienācis laiks arī tiem saņemt pusmūža modernizāciju jeb feisliftu. Čehu autoražotājs publicējis dizaina skices, kurās skaidri noprotams, kā izskatīsies abu modeļu modernizētās versijas, savukārt oficiālā prezentācija paredzēta jau 1. augustā.

    Kā tas parasti notiek šajos gadījumos, izmaiņas ir galvenokārt kosmētiskas – pamainīts lukturu, bamperu dizains, svaigi diski. Salonā nevajadzētu gaidīt kardinālas pārmaiņas, tos atsvaidzinot jaunāko modeļu stilā.

    Reklāma

    Arī dzinēju jautājumos nevajadzētu gaidīt revolūciju – visticamāk, redzēsim tos pašus 1.0 un 1,5 litru dzinējus, kas sakombinēti ar manuālo vai automātisko pārnesumkārbu.

    Abi šie modeļi ir Škoda ir svaŗīgi – Kamiq bija otrs pārdotākais modelis aiz Octavia, 2022. gadā ražotājam piegādājot 96 tūkstošus vienību. Scala nebija tik populārs, taču 39 500 vienības bilancē nav mazsvarīgi. Škoda pēdējā laikā bijusi ļoti aizņemta un nākusi klajā ar veselu virkni jaunumiem – ražotājs sniedzis ieskatu vairākos topošajos elektriskajos modeļos. Rudenī gaidāmi jaunās paaudzes Kodiaq un Superb modeļi, bet nākamgad ieraudzīsim arī modernizēto Octavia

    AvotsMotor1
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma