Web Analytics
More
    Reklāma

    Ar pilnībā pārstrādātu, netradicionālu dizainu debitē jaunās paaudzes Hyundai Santa Fe

    Jaunākie raksti

    Korejiešu autoražotājs Hyundai pēdējo gadu laikā izvēlējies radīt virkni drosmīgu, krasi atšķirīgu dizainu, salīdzinot gan ar viņu pašu iepriekšējo veikumu, gan salīdzinot ar visu pārējo autobūvi. Publicēti pirmie oficiālie attēli ar jaunās paaudzes Santa Fe un arī šajā reizē Hyundai dizaineri ir pacentušies pārsteigt.

    Jau iepriekš dažādi “spiegu attēli” no testiem liecināja, ka jaunais Santa Fe būs ļoti atšķirīgs no iepriekšējā modeļa, bet tagad redzam, ka tā tiešām ir. Auto kļuvis manāmi stūraināks un ar asākām līnijām, savukārt “H” veida dienasgaismas lukturos varam saskatīt iestrādnes no elektriskajiem IONIQ modeļiem.

    Reklāma

    Autoražotājs neslēpj, ka speciāli izvēlējies veidot netradicionālu dizainu, lai jaunās paaudzes modelim piešķirtu svaigu elpu, vienlaikus palielinot telpas daudzumu salonā. Raugoties no malas, personīgi man uzreiz likās, ka skatos uz Land Rover Defender.

     

    Arī salonā auto piedzīvojis būtiskas pārmaiņas. Pirmkārt, tas ir nākamais auto rindā, kas saņēmis Hyundai jauno ekrānu, kur vienā panelī apvienoti gan vadītāja, gan multimediju ekrāns. Otrkārt, par plašumu var spriest kaut vai pēc tā, ka viduskonsolē blakus viens otram novietoti divi viedtālruņu bezvadu uzlādes paliktņi. Parasti ko tādu negadās redzēt. Man un daudziem citiem par prieku, Hyundai mūs aplaimojis ar fiziskām pogām un svirām klimatkontrolei

    Hyundai pagaidām neizziņo pilnīgi nekādu tehnisko informāciju, tikai to, ka auto garenbāze ir kļuvusi garāka, kas nozīmē, ka pasažieriem būs vairāk vietas. Līdzšinējais Santa Fe ir ar 2,76 metru garenbāzi. Auto pasaules pirmizrāde paredzēta nākamajā mēnesī Hyundai Youtube kanālā.

    AvotsMotor1
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Diesel und Schnitzel
    19.07.2023 12:25

    Rover Defender katafalka versija.

    Sergejs
    19.07.2023 12:39

    Precīzs un kodolīgs apraksts, labāk neapraksīt laikam -)
    Par aimugures dizainu zīmētājam var darvina prēmiju piešķirt (viedoklis subjektīvs)

    Zefīrs
    19.07.2023 16:06

    Viedoklis objektīvs – Fu!

    kkā tā
    20.07.2023 08:22
    Reply to  Zefīrs

    Jaunais Santa Fu :D

    Slapjais Bebrs
    19.07.2023 22:46

    Dizains ir ok manuprāt.
    Bet es ir dīvainis. Man patīk Fiat Multipla un riebjas jano Lexus izskats.. :D

    Skābene
    20.07.2023 08:34

    Ļoti labas ziņas KIA departamentam, palielināsies EV 9 pircēju skaits! :)

    Reklāma