Web Analytics
More
    Reklāma

    ASUS iepazīstina ar ExpertBook B9 OLED klēpjdatoru darbam

    Jaunākie raksti

    ASUS paziņojis par ExpertBook B9 OLED tirdzniecības uzsākšanu – šis ir pasaulē vieglākais 14 collu OLED biznesa klēpjdators izcilam darba veikumam.

    • Viegla, izturīga konstrukcija. Kvalitatīva magnija un litija sakausējums, kas nodrošina īpašu vieglumu un izturību.
    • Ilgtspējība produkta ražošanas laikā. Videi nekaitīgs iepakojums. ASUS
      ražošanas laikā izmanto enerģijas sertifikāciju, kas samazina oglekļa radītos nosēdumus apkārtējā vidē.
    • Biznesa klases drošība. Mūsdienīgiem biznesa apstākļiem atbilstoša, spēcīga fiziskā un digitālā datu aizsardzība, lietotāja konfidenciālo un privāto failu drošībai.
    • Labākā ierīce mūsdienīgām darbvietām. 13. paaudzes Intel ® Core™ vPro® procesors, 64 GB RAM, 16:10 OLED displejs un mākslīgā intelekta nodrošināta divvirzienu trokšņu mazināšana.

    ASUS ir paziņojis, ka laiž klajā ExpertBook B9 OLED, jaunu biznesa klēpjdatoru, kas ir rūpīgi izstrādāts no kvalitatīva magnija un litija sakausējuma, lai nodrošinātu pēc iespējas vieglāku, ērtāk pārnēsājamu un izturīgāku ierīci. Tas ir pasaulē vieglākais 14 collu OLED biznesa klēpjdators, kas sver tikai 990 g.

    Reklāma

    Klēpjdatoram ExpertBook B9 OLED ir videi draudzīgs, spilgts 16:10 OLED displejs, mūsdienu darba apstākļiem piemērota kamera un mākslīgā intelekta nodrošināta trokšņu mazināšana, jaunākais Intel® Core™ vPro® procesors un dažādas biznesa klases drošības funkcijas — tas ir ideāls partneris gan vadošajiem darbiniekiem, gan citiem, kuri bieži dodas darījumu braucienos. Tas ir ekoloģiski draudzīgāks un profesionālāks un ievieš jaunu elitāru biznesa klēpjdatoru standartu.

    Izcila viegluma, izturības un dizaina kombinācija ASUS ExpertBook B9 OLED ir izstrādāts, lai uzlabotu mūsdienīga biznesa klēpjdatora konstrukcijas un veiktspējas standartus. Mūsdienās uzņēmumu vadītāji arvien biežāk ceļo un maina darbvietas, tāpēc ExpertBook B9 OLED ir ideāls ceļojumu partneris ar lielisku veiktspēju — īpaši viegls un kvalitatīvs risinājums visiem, kuri atrodas ceļā.

    ExpertBook B9 OLED piedāvā augstu kvalitāti un dizainu, taču vienlaikus tas ir arī viens no pasaulē vieglākajiem 14 collu biznesa klēpjdatoriem, tas sver tikai 990 g. ExpertBook B9 OLED ir vieglāks nekā daudzi tirgū pieejamie 13 collu klēpjdatori. Tas ir izgatavots no kvalitatīva magnija un litija sakausējuma, kas ir vieglākais metāla sakausējums pasaulē, un tā īpaši vieglais un izturīgais korpuss nodrošina būtiskus uzlabojumus, kas padara to par ideālu ceļabiedru uzņēmumu ceļojošajam personālam.

    Lai gan ExpertBook B9 OLED ir neticami viegls, tam piemīt arī ievērojama izturība. Tas ir izturējis vairākus izturības testus, kuri atbilst prasīgajam ASV militārajam standartam MIL-STD-810H, kā arī izturējis virkni stingru ASUS izturības testu, kurus nodrošināja pats ražotājs.

    ExpertBook B9 OLED Ar iebūvētu Intel Evo™, kas nodrošina izcilu veiktspēju, efektivitāti un nodrošina darbības laiku vismaz 11 stundas pēc veiktas pilnas akumulatora uzlādes.

    Ilgtspējība produkta ražošanas laikā

    Klēpjdatora ASUS ExpertBook B9 OLED izstrādē liela uzmanība tika veltīta tā ilgtspējības nodrošināšanai. Ražošanas procesā tika izmantota patentēta metode, ko sauc par tiksotropisko liešanu (“thixomolding”), lai padarītu datoru izturīgāku un uzlabotu tā energoefektivitāti. Materiālu atlikumi tika samazināti par 29%, bet ražošanas laiks — par aptuveni 75%, lai maksimāli uzlabotu energoefektivitāti un turpmāk samazinātu ietekmi uz apkārtējo vidi.

    ASUS dizaineri arī rūpīgi pārdomājuši ExpertBook B9 OLED iepakojumu, lai nodrošinātu tā papildu atbilstību produkta ekoloģiskajiem rādītājiem. Iepakojumā ir izmantots papīrs, kuram ir piešķirta FSC® Mix sertifikācija. Tas nozīmē, ka iepakojums ir ražots no dažādiem materiāliem, kuru izcelsme ir FSC sertificēti meži un otrreizējās izejvielas. Iepakojumu var arī uzreiz lietderīgi izmantot atkārtoti, un piederumu kārbu var pārveidot par ekoloģisku klēpjdatora statīvu, lai, nepieciešamības gadījumā, paceltu datoru augstāk.

    Pateicoties centieniem izmantot videi nekaitīgus materiālus un uzlabot energoefektivitāti, kā arī citus aspektus, tiek prognozēts, ka ExpertBook B9 OLED iegūs EPEAT Gold sertifikāciju. Turklāt tas pārsniedz ENERGY STAR® standartus, jo tā enerģijas patēriņš ir līdz 44% zemāks, nekā noteikts sertifikācijas prasībās.

    Biznesa klases drošība konfidenciālu datu aizsardzībai

    ASUS ExpertBook B9 OLED ir piemērots mūsdienu biznesa pasaules realitātei, un tā jaudīgās daudzslāņu drošības funkcijas nepieļauj konfidenciālu un privātu datu noplūdi.

    Pieejams arī Intel vPro platformas atbalsts uzlabotai biznesa klases datu aizsardzībai. Šādi tiek nodrošināta sistēma, kas atvieglo organizācijas IT nodaļas darbinieku noslodzi un uzlabo kopējo darba ražīgumu. Iebūvētā aizsardzība palīdz mazināt apdraudējumus, aizsargā identitāti un piekļuvi, kā arī datus un līdzekļus. vPro platforma ļauj arī izmantot attālināti vadāmu automatizētu problēmu novēršanu un uzlabotu vizualizāciju, samazinot pārvaldīšanas izdevumus un nodrošinot datu drošību.

    Klēpjdatoram ExpertBook B9 OLED ir arī labākā biometriskā aizsardzības sistēma ar integrētu pirkstu nospiedumu sensoru un infrasarkano (IR) kameru, kuras darbību nodrošina ASUS Adaptive Lock tehnoloģija sejas atpazīšanai. Tam var pievienot arī TPM 2.0 čipu, kas nodrošina aparatūras līmeņa aizsardzību pret ļaunprogrammatūru un sarežģītiem kiberuzbrukumiem.

    Lai vēl vairāk uzlabotu biznesa klases drošību un konfidencialitāti, ExpertBook B9 OLED nodrošina arī citas funkcijas, tostarp fizisku tīmekļkameras vairogu, ko var ātri aizvērt, lai nodrošinātu lietotāja tūlītēju privātumu.

    Labākā ierīce mūsdienīgām darbvietām

    ASUS ExpertBook B9 OLED ir moderns, izturīgs, ilgtspējīgs un drošs — ideāla izvēle modernai darbvietai.

    Tehnisko parametru vidū īpaši jāizceļ 13. paaudzes Intel Core i7 vPro procesors un ātrā, efektīvā 64 GB LPDDR5x atmiņa, tāpēc dators ir gatavs nodrošināt nevainojamu sniegumu atbilstoši mūsdienīgu uzņēmumu darbinieku gaidām un prasībām.

    Satriecošais OLED displejs nodrošina spilgtas krāsas un zemu zilās gaismas starojumu, augsta līmeņa acu saudzēšanas režīmam, kā arī 90% ekrāna un korpusa attiecību ievērošanu. Displeja 16:10 aspekta attiecība palīdz uzlabot produktivitāti, nodrošinot plašāku informācijas atspoguļojumu ekrānā.

    Jaunākās savienojamības iespējas vienuviet

    ASUS ExpertBook B9 OLED īpaši plānais profils netraucē savienojamībai ar citām ierīcēm. Tas ir aprīkots ar ievadizvades portiem, lai nodrošinātu tā spēju mijiedarboties ar dažādām modernām un mantotām ierīcēm.

    Savienojumi ietver divus modernākos Thunderbolt™ 4 Type-C® portus ar USB Power Delivery 3.0 atbalstu, kā arī tradicionālo USB 3.2 Type-A portu, nodrošinot saderību ar esošām ierīcēm.

    Izmantojot integrēto HDMI® 2.1 portu apvienojumā ar iepriekš minētajiem Thunderbolt 4 portiem, ExpertBook B9 OLED var atbalstīt arī savienojumu ar maksimāli trim 4K ārējiem displejiem. Klēpjdatoram ir arī 3,5 mm kombinētā audioligzda, kas atbalsta ārējo mikrofonu, austiņas vai austiņas ar mikrofonu, ļaujot lietotājam sazināties vai relaksēties pēc darba, izmantojot savus iecienītākos audio piederumus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    priex
    29.06.2023 12:08

    Lietoju B9 jau kādu pusgadu, tracina displeja vājās eņģes (ekrāns nolokās pie mazākās datora kustības), 11 stundu bataerijas darbība ir pilnīgs bulšits, ja nu vienīgi dators netiek ieslēgts, tad varbūt (man vēl nav izdevies uzlādēt bateriju pilnībā, vairāk kā 12 h neesmu gatavs gaidīt uzlādi), pirkstu nospieduma lasītāja izmērs ir vairāk piemērots zīdaiņiem, neceriet atstāt ekrānu ieslēgtu, pašam esot prombūtnē (viedie sensori fiksē cilvēka prombūtni un hibernē datoru un atkal pamodina, tiklīdz tam pietuvojaties), izgaismotā ciparu tastatūra skārienpaliktnī mēdz ieslēgties, kad tas netiek prasīts. Visādi citādi feins un tiešām viegls datoriņš.

    digitalk
    29.06.2023 12:32
    Reply to  priex

    Asus jaunajiem portatīvajiem baterija nekad netiek uzlādēta pilnībā, ja pretējais nav speciāli ieslēgts. tas viss, lai rozetes karavīri nenokautu bateriju gada laikā.

    Operētājs
    29.06.2023 23:30
    Reply to  priex

    Macbooks vecīt, met ārā visus tos “nepabeigtos” širpotrebus…

    Reklāma