Web Analytics
More
    Reklāma

    AGON by AOC iepazīstina ar AGON PRO AG276QZD – 26,5″ OLED 240 Hz spēļu monitoru

    Jaunākie raksti

    Spēļu monitoru un IT piederumu zīmols AGON by AOC ar lepnumu iepazīstina ar jaunāko AGON PRO produktu klāsta papildinājumu AG276QZD. Šim modernajam 26,5″ (67,3 cm) spēļu monitoram ir OLED panelis, kas nodrošina asu QHD izšķirtspēju (2560 x 1440) ar iespaidīgu 240 Hz atsvaidzes intensitāti un pārsteidzošu 0,03 ms GtG reakcijas laiku. AG276QZD modelis piedāvā elpu aizraujošu kontrastu, pateicoties OLED paneļa apgaismojumam pa pikseļiem, nevainojamus melnos toņus un plašu krāsu gammu (10 bitu krāsu dziļumu un 98,5 % DCI-P3 gammu), padarot to par piemērotāko izvēli spēlētājiem, kuri novērtē gan vizuālos efektus, gan arī nepārspējamo veiktspēju. Pateicoties izteiksmīgajam asimetriskajam dizainam ar divu toņu melno / kosmosa pelēko apdari, AG276QZD modelis ne tikai izceļas citu starpā, bet jau ir ieguvis Red Dot Design apbalvojumu (2022. g.).

    AOC Moderna OLED tehnoloģija ar HDR10

    AGON PRO AG276QZD ir izstrādāts ar uzlabotu OLED paneli, nodrošinot nevainojamu kontrastu salīdzinājumā ar parastajiem LCD monitoriem (standarta fona apgaismojums), kā arī dzīvīgas krāsas ar izteiksmīgiem melnajiem toņiem un platiem skata leņķiem. Displeja salīdzinoši ātrākais reakcijas laiks (0,03 ms GtG) un zemākā ievades aizture līdzās Adaptive-Sync atbalstam un G-Sync saderībai nodrošina spēlēšanu bez pārrāvumiem, kad saspringtā situācijā svarīgs ir katrs mirklis.

    Reklāma

    Pateicoties HDR10 atbalstam, AG276QZD modelis nodrošina izteiksmīgus vizuālos efektus un nepārspējamu krāsu precizitāti, padarot spēlēšanu aizraujošu gan strauja tempa konkurētspējīgās šaušanas spēlēs, MOBA vai sacensību spēlēs, gan arī stāstos balstītās un uz vizuālajiem efektiem orientētās viena spēlētāja spēlēs. Plašā krāsu gamma nodrošina spilgtas un reālistiskas krāsas, atdzīvinot jebkuru attēlu ekrānā un padarot monitoru par piemērotu gan satura skatīšanai, gan arī satura veidošanai.

    Jauns un moderns dizains un lieliska RGB pielāgojamība

    Šīs AGON monitoru 6. paaudzes ietvaros jaunais AG276QZD modelis izceļas ar izsmalcinātu melnu anodētu apdari priekšpusē apvienojumā ar kosmosa pelēku statīva pamatni. E-sportam piemērotais dizains tiek apliecināts arī ar ērtajām funkcijām, piemēram, ērtās iestatīšanas mehānismu un lietotājam draudzīgo rokturi, kas atvieglo AG276QZD monitora aiznešanu uz trakajām LAN ballītēm un turnīriem. Turklāt Kensington drošības slots arī garantē monitora drošību publiskās telpās. Šaurā pamatne nozīmē, ka uz datorgalda būs vairāk vietas pelei un tastatūrai, ko var pievienot caur iebūvēto 2 portu USB 3.2 slotu. Gumijas kabeļu turētājs atvieglo kabeļu nostiprināšanu tiem paredzētajā vietā kārtības nodrošināšanai uz datorgalda. Statīvs nodrošina arī ergonomisku spēlēšanu, jo monitors ir regulējams 130 mm augstumā, pagriežams uz sāniem, kā arī noliecams maksimāla fiziskā komforta veicināšanai.

    Turklāt tie spēlētāji, kuriem patīk monitoru pieskaņot perifērajām ierīcēm krāsu ziņā, novērtēs AG276QZD modeļa Light FX RGB pielāgošanas funkcionalitāti, kas ļauj izvēlēties spēļu sesijām atbilstošāko noskaņu. Light FX var sinhronizēt ar AOC GAMING un AGON perifērajām ierīcēm (spēļu tastatūrām, spēļu pelēm, peļu paliktņiem un austiņām), izmantojot AOC ērti lietojamo G-Menu programmatūru.

    AGON PRO AG276QZD būs pieejams no 2023. gada jūnija par ražotāja ieteikto mazumtirdzniecības cenu 999 €.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma