Web Analytics
More
    Reklāma

    “WhatsApp” ievieš funkciju, kas automātiski apklusina zvanus no nezināmiem numuriem

    Jaunākie raksti

    WhatsApp” nācis klajā ar jaunu funkciju, kas varētu patikt tiem, kuri samērā bieži saskaras spamu vai zvanu saņemšanu no svešiem numuriem. Uzņēmums tagad piedāvā iespēju apklusināt zvanus no nepazīstamiem numuriem, kas lietotājiem nodrošinās vēl lielāku privātumu un kontroli.

    Jaunā funkcija palaista pēc tam, kad daļa lietotāju Indijā sāka sūdzēties par spama zvanu pieaugumu pēdējos mēnešos. Tā kā Indija ar vairāk nekā pusmiljardu lietotāju ir “WhatsApp” lielākais tirgus, uzņēmumam šīs sūdzības bija jāņēm vērā un kaut kā jārisina šī problēma.

    Reklāma

    Lai izmantotu šo funkciju, lietotājam jādodas uz “WhatsApp” iestatījumiem (Settings), kur jāizvēlas sadaļa “Privātums” (Privacy). Pēc tam jāatlasa opcija “zvani” (Calls) un jāizvēlas iespēja “apklusināt nezināmu zvanītāju” (Silence unknown caller). Uzņēmums norāda, ka, lai gan zvani no svešiem numuriem šajā gadījuma tiks automātiski apklusināti, lietotājs tāpat saņems informāciju par zvanu tālruņa paziņojumos un lietotnes zvanu sarakstā. Tas var noderēt gadījumā, ja lietotājs vēlas pārbaudīt, vai saņemtais zvans ir no kāda paziņas, kura numurs nav iekļauts kontaktpersonu listē.

    Papildus tam “WhatsApp” ir pievienojis jaunu privātuma pārbaudes funkciju, ko varēs atrast sadaļā “Privātums”. Ar šīs iespējas palīdzību lietotne informēs par dažādām privātuma iespējām. Piemēram, izvēlēties personas, kuras var sazināties ar lietotāju, personīgās informācijas kontrole, iespēja padarīt sarunas privātākas, pievienot kontam lielāku aizsardzību u.c.

    Avots: WhatsApp
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    21.06.2023 12:14

    Indijā atrodas laikam pat lielākā daļa no pasaulē esošajiem krāpnieku “klientu apkalpošanas dienestiem”, kuru mērķis ir izspiest naudu no tehniski neizglītotām personām. Acīmredzot vispirms “testē” uz vietējiem muļķiem.

    Pohujists
    24.06.2023 12:52

    Forši!
    Priecājos par katru jauno funkciju.
    Gribētos sagaidīt iespēju atbildēt ar iepriekš sagatavotām ziņām.
    Īpaši ērti tas būtu uz pulksteņa ja nav iespējas paņemt rokās telefonu. Vēl es ļoti gaidu, kad varēs nosūtīt audio ziņas izmantojot pulksteni…

    MacBeton
    30.06.2023 00:32
    Reply to  Pohujists

    A es gribētu ierakstīt ShitDok video ar mikroviļņu krāsni, kamēr gaidu popkornam laiku, pārslēgt no 600 uz 800W.

    Reklāma