Web Analytics
More
    Reklāma

    Sennheiser uzsāk piedāvāt viedākus dzirdes aparātus

    Jaunākie raksti

    Sennheiser iesaistījies nedaudz viedāku dzirdes aparātu tirgū, piedāvājot uzreiz divus modeļus Sennheiser All-Day Clear un All-Day Clear Slim. Abi modeļi saņems uzlādes kastīti, kas ir visai līdzīga Sennheiser Momentum True Wireless līdzi dotajai kastītei.

    All-Day Clear un All-Day Clear Slim nodrošinās darbības laiku līdz 16 stundām ar vienu uzlādi. Protams, Sennheiser sola saviem dzirdes aparātiem lielisku skaņu, kā arī tiem būs skaņu filtrēšanas iespēja, kas izcels balsis, bet samazinās apkārtējās vides trokšņus. Tāpat ierīces būs izmantojamas kā parastas Bluetooth bezvadu austiņas.

    Reklāma

    “Sony” tagad piedāvā arī dzirdes aparātus

    Sennheiser uzsāks piedāvāt dzirdes aparātus jau jūlijā, to cena būs no 1400 līdz 1500 dolāriem.

    Arī Apple vismaz daļēji ir dzirdes aparātu tirgū, atliek vien Apple AirPods Pro un Pro 2 iespējot Transparency Modem un ar Headphone Accommodations pielāgot, kas tiek izcelts un kas būs mazāk dzirdams.

    All-Day Clear

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Ivis
    21.06.2023 11:00

    Kāds, kurš pārzin šo tēmu, var būt var nokomentēt, cik tieši bezjēdzīgi ir šie aparāti un kurš viņus izmanto, ņemot vērā, ka tiem, kam tiešām nepieciešami dzirdes aparāti, izmanto individuāli piemērotus specializētos aparātus, kurus izgatavo ražotāji, kuri specializējas uz šo.

    Krotow
    21.06.2023 12:16

    Viens pluss šiem aparātiem ir – nekritīs nost no ausīm. Derētu vnk tādas austiņas, kuras var ausīm piestiprināt lai kustoties neizkrīt. Puļķi un pupas ne visām ausīm der.

    Biteme
    21.06.2023 12:20
    Reply to  Krotow

    Ieurbs gudro plombi un klausīsies reklāmas pat aizmiegot)

    Krotow
    21.06.2023 12:37
    Reply to  Biteme

    Jau 1970-os bija un pat “gudrību” nevajadzēja. Kopš AM radiostacijas ir praktiski izzudušas, tas gan vairs nedarbosies.

    Baiburs
    21.06.2023 17:53

    Bulšits un mārketings visas tās balss pastiprināšanas fīčas, virzienu mikrofoni utt. Pāris db balss pastiprinājums troksnī ir vispār nejūtams gan airpods pro 2 gan īstam dzirdes aparātam. Kad būs 35-40 db atšķirība kā trokšņu slāpēšanas austiņām, tad varēs runāt par kaut kādu progresu.

    Reklāma