Web Analytics
More
    Reklāma

    “Sony” tagad piedāvā arī dzirdes aparātus

    Jaunākie raksti

    Elektronikas ražotājs “Sony” paralēli plaša patēriņa iekārtu radīšanai pievērsies arī medicīnas tehnoloģijām, kopdarbā ar uzņēmumu “WS Audiology” radot savus pirmos bezrecepšu dzirdes aparātus. ASV Pārtikas un zāļu pārvalde vasaras sākumā deva zaļo gaismu to palaišanai tirgū, kas ļāvis “Sony” izziņot divus dzirdes aparātu modeļus – CRE-C10, ko varēs iegādāties par 1000 ASV dolāriem, un CRE-E10, kas maksās 1300 USD.

    Šie dzirdes aparāti paredzēti ikdienas lietošanai tiem, kuri saskaras ar viegu vai mērenu dzirdes zudumu. Tos iespējams mūsdienīgi pārvaldīt, izmantojot “Sony” mobilo lietotni “Hearing Control”, kas ļauj veikt ierīces iestatīšanu un personalizēt iestatījumus, piemēram, regulēt skaļumu.

    Reklāma

    Lētākais – CRE-C10 modelis, nepārtraukti lietojot, darbosies līdz 70 stundām. “Sony” saka, ka tas esot viens no mazākajiem bezrecepšu dzirdes aparātiem, kas pieejams tirgū. Uzņēmums norāda, ka lietojot “tas praktiski nav redzams” un nodrošina “izcilu skaņas kvalitāti”. Šo modeli jau šomēnes varēs iegādāties par 1000 USD vietnē “Amazon” un pie atsevišķiem dzirdes aprūpes speciālistiem.

    Savukārt CRE-E10 modelis vairāk līdzinās austiņām. Ar vienu pilnu uzlādi tas var darboties līdz 26 stundām. Ierīce atbalsta “Bluetooth”, tāpēc lietotāji var izveidot savienojumu ar pagaidām tikai iOS iekārtām un klausīties mūziku, podkāstus utt. Šis dzirdes aparāts pārdošanā nonāks ziemā un būs pieejams “Sony” vietnē par 1300 USD.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma