Web Analytics
More
    Reklāma

    “WordPress” piedāvā jaunu MI rīku, kas veidos bloga ierakstus tavā vietā

    Jaunākie raksti

    Viena no jomām, kura lietotāji var izmantot mākslīgā intelekta (MI) iespējas, cepuri kuldami, ir blogu veidošana. Protams, šobrīd tas veiksmīgāk izdosies satura radīšanai angliski. Tomēr katrā ziņā šādi rīki attīstās un draud sastādīt nopietnu konkurenci satura veidošanā. Vienu no jaunākajiem šāda veida risinājumiem piedāvā satura veidošanas un pārvaldības platforma “WordPress”, kas pievienojusi jaunu MI spraudni, ar kura palīdzību lietotāji var ģenerēt un rediģēt tekstu.

    Jauno rīku, sauktu par “Jetpack AI Assistant”, radījis uzņēmums “Automattic”, kam arī pieder vietne WordPress.com. Uzņēmums šo MI rīku raksturo kā “radošu rakstīšanas partneri”, kas lietotājiem ļaus “ģenerēt daudzveidīgu saturu pēc pieprasījuma”, krietni samazinot rakstīšanai nepieciešamo laiku un pūles.

    Reklāma

    “Jetpack AI Assistant” darbība ir ļoti vienkārša. Lietotājs principā var vienā teikumā uzrakstīt, par kādu tēmu vēlas rakstu, un MI to sacerēs. Tāpat iespējams pielāgot teksta noskaņu no formālas līdz provokatīvai utt. Atkarībā no vajadzības asistents var pievienot tabulas un diagrammas un aizpildīt tās ar nepieciešamo informāciju. Lietotājs arī var atzīmēt, lai MI izlabo visas gramatikas un pareizrakstības kļūdas. Pēc vajadzības MI var veikt tulkojumus starp 12 populārākajām valodām.

    Jāpiezīmē, ka jaunais MI asistents ierobežotu laiku būs pieejams bez maksas WordPress.com lietotājiem. Savukārt citiem būs iespēja “Jetpack AI Assistant” 20 reizes lietot bez maksas un pēc tam izmantot par 10 USD mēnesī.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Gundars
    09.06.2023 13:49

    Un kurš to sagrābstīto drazu lasīs? Blogeri jau tik slinki palikuši, ka pat rakstīt nespēj vairāk?

    Kursors.lv
    09.06.2023 14:18
    Reply to  Gundars

    Vieni boti rakstīs, citi boti lasīs.

    Skābene
    09.06.2023 15:09

    Labi vien ir, ka ES grasās marķēt visu MI radīto saturu!

    Sergejs
    09.06.2023 15:29

    Liks laikus, šēros u.t.t.
    Astoņdesmito gadu beigās lasiju fantastisku stāstu vienu, īsumā:
    Atlido ekspedīcija uz kādu planētu a tur milzīgi angāri, tajos burkas bet burkās smadzenes pie elektrodiems pieslēgtas peld… Solī vai pussolī no tā esam?

    Krotow
    09.06.2023 18:37
    Reply to  Sergejs

    Līdzīgi bija Staņislava Lema “Fiasko” kur citplanētieši eksistēja kā pazemē šūnas sakrautas smadzenes.

    Reklāma