Web Analytics
More
    Reklāma

    Oficiālā “ChatGPT” iOS lietotne tagad pieejama arī Latvijā

    Jaunākie raksti

    Maija vidū “OpenAI” paziņoja, ka izlaiž bezmaksas “ChatGPT” lietotni iOS ierīcēm. Izmēģinājuma versijā tā bija pieejama lietotājiem ASV. Taču pēc nedēļas lietotne kļuva aktīva vēl 40 valstīs. Starp tām liela daļa bija Eiropas valstis, tostarp arī Igaunija un Lietuva. Latvija šajā sarakstā gan nebija iekļauta. Intereses pēc nolēmu tagad paskatīties, vai ir kas mainījies. Jā, arī Latvijā “App Store” ir pieejama oficiālā “ChatGPT” lietotne.

    Mākslīgā intelekta (MI) čatbots “ChatGPT” tīmekļa versijā parādījās pērnā gada novembra beigās un tikai pēc pusgada oficiāli kļuvis pieejams mobilo ierīču, konkrētāk, “iPhone” un “iPad” lietotājiem. Tiesa, arī līdz šim “App Store” varēja atrast vairāk un mazāk uzticamus “ChatGPT” līdziniekus, taču nu beidzot esam tikuši pie oficiālās versijas.

    Reklāma

    Čatbota izmantošanas būtība lietotnē daudz neatšķiras no tīmekļa versijas. Lietotājam  rakstiski vai, izmantojot balss saziņu, ir iespēja čatbotam uzdot interesējošos jautājums. Lietotne arī piedāvā skatīt sarunas vēsturi, pāriet uz jaunu sarunu. Savukārt iestatījumos var atzīmēt, vai vēlies, lai čata saturs tiktu izmantots MI modeļa uzlabošanai. Tāpat iespējams mainīt valodu, abonementa plānu un izmantot citas mazākas iespējas.

    Jāpiezīmē arī, ka nupat izziņotas jaunas “ChatGPT” lietotnes funkcionalitātes, ko nodrošina Siri un “Shortcuts” integrācija.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma