Web Analytics
More
    Reklāma

    Aston Martin pirmā elektroauto izstrāde norit pēc plāna, pie klientiem nonāks 2026. gadā

    Jaunākie raksti

    Britu superauto ražotājs Aston Martin, gluži kā visi konkurenti, seko līdzi tendencēm un attīsta savu pirmo pilnvērtīgo elektroauto – autoražotāja īpašnieks Lorenss Strols intervijā Autocar izteicies, ka modeļa attīstība notiek pēc plāna, bet pie klientiem tas ieradīsies ap 2026. gadu.

    Autoražotājs 27. jūnijā sniegs plašāku informāciju par visām mašīnām, kuras paredzēts prezentēt nākamo piecu gadu laikā – tai skaitā hibrīdus un arī elektroauto. Tomēr no Strola teiktā noprotams, ka Aston Martin pagaidām ļoti nekoncentrēsies elektroauto piedāvājuma paplašināšanai, tā vietā vairāk attīstot plug-in hibrīdus un apvienojot abas pasaules – iekšdedzes dzinēju un elektrisko piedziņu. “Man nav ļoti daudz klientu, kuri šobrīd prasītu elektroauto,” intervijā saka Strols.

    Tas gan nenozīmē, ka Aston Martin haltūrē un vienkārši rada elektroauto tāpēc, lai tas būtu izdarīts – uzņēmuma pārstāvji uzsver, ka tas būs pilnīgi jauns produkts, kas radīts uz jaunas platformas. Nevar būt ne runas par bateriju ievietošanu vecā, iekšdedzes dzinējam paredzētā platformā.

    Aston Martin izmantotās tehnoloģijas gan nebūšot saistītas ar ķīniešu koncernu Geely, kas nesen iegādājās jaunas Aston Martin akcijas. Britu ražotājam ir pašam savi plāni un idejas, kādā veidā piedāvāt elektromobilitāti saviem klientiem. Kompānijas boss ir pārliecināts, ka tieši plug-in hibrīdi šobrīd ir virziens, kas Aston Martin ir vispiemērotākais un Strols domā, ka šī tehnoloģija būs aktuāla vēl ilgi nākamajā desmitgadē.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma