Web Analytics
More
    Reklāma

    Darbu sākusi “Twitter” jaunā izpilddirektore Linda Jakkarino

    Jaunākie raksti

    “Twitter” īpašnieks Īlons Masks maija vidū paziņoja, ka atradis uzņēmumam jaunu izpilddirektoru, kura meklējumi bija aktuāli vairākus mēnešus. Mazliet vēlāk atklājās, ka par jauno uzņēmuma vadītāju iecelta “NBCUniversal” reklāmas un partnerības grupas priekšsēdētāja Linda Jakkarino (Linda Yaccarino), kurai ar Masku jau iepriekš bijuši pāris kopīgi projekti, tostarp saistībā ar “Twitter”. Agrāk nekā plānots Jakkarino nu sēdusies pie “Twitter” vadības grožiem un cerams sagādās uzņēmumam rožainākus laikus.

    Jakkarino sevi pierādījusi kā veiksmīga savas jomas speciāliste, kura 12 gadus nostrādāja “NBCUniversal”. Tas ir viens no iemesliem, kas dažiem rada neizpratni, kāpēc viņa pēkšņi mainījusi karjeras virzienu un piekritusi vadīt “Twitter”, kas neapšaubāmi būs izaicinājumiem bagāts darbs. Kas attiecas uz “Twitter” politiku, Jakkarino pati norādījusi, ka atbalsta Maska centienus attiecībā uz runas brīvību un darīs to arī tad, ja tas tas nebūs pa prātam reklāmdevējiem.

    Reklāma

    Lai vai kā, Jakkarino darbu jaunajā uzņēmumā sāka jau pirmdien, 5. jūnijā, kas ir trīs nedēļas agrāk nekā sākotnēji plānots. Pagaidām šķiet, ka pirmās darba dienas jaunajā amatā Jakkarino pagājušas veiksmīgi. Tā tik uz priekšu!

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    07.06.2023 17:07

    Apsveicu!

    Reklāma