Web Analytics
More
    Reklāma

    Īlons Masks atradis jaunu “Twitter” izpilddirektoru

    Jaunākie raksti

    “Twitter” īpašnieks un pašreizējais izpilddirektors Īlons Masks jau februārī atklāja, ka līdz gada beigām cer atrast sev aizstājēju, kurš uzņemtos kompānijas vadītāja pienākumus. Šķiet, ka viņš beidzot šādu cilvēku ir atradis. Publiski šīs personas vārds nav atklāts, taču, pēc Maska tvīta spriežot, tā būs sieviete, kura darbu “Twitter” izpilddirektores amatā sāks pēc sešām nedēļām.

    Pats Masks pildīs “Twitter” priekšsēdētāja un galvenā tehniskā speciālista pienākumus, gādājot par produktu, programmatūras un sistēmu pārraudzību.

    Lai arī topošās “Twitter” izpilddirektores vārds nav zināms, izskanējušas baumas, ka tā būs “NBCUniversal” reklāmas vadītāja Linda Jakarino (Linda Yaccarino). Mediji viņu vērtē kā augsta ranga jomas speciālisti. Jakarino arī redzēta kopā ar Masku reklāmas nozares pasākumos. Tāpat “NBCUniversal” ir nozīmīgas partnerattiecības ar “Twitter”, abi uzņēmumi strādā pie kopīgiem projektiem.

    Jāpiezīmē, ka uz šo Maska paziņojumu reaģēja arī “Tesla” akciju vērtība, kas pieauga par 2%. Īlona lēmums sēsties “Twitter” vadītāja krēslā ir padarījis neapmierinātu daļu “Tesla” investoru, kuri neslēpj bažas par to, ka viņš nespēj pienācīgi koncentrēties savam auto biznesam un lielāko daļu uzmanības velta “Twitter”. Kā neliels mierinājums bijuši Maska vārdi, ka viņš tikai uz laiku veiks “Twitter” izpilddirektora pienākumus. Šeit jāsaka paldies arī aptaujai, kurā lielākā daļa Maska sekotāju nobalsoja par viņa atkāpšanos no uzņēmuma vadītāja amata.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma