Web Analytics
More
    Reklāma

    Indija vēlas kļūt par elektroierīču labošanas lielvalsti

    Jaunākie raksti

    Indija uzstādījusi vēl vienu mērķi, kas ir ne tikai piesaistīt dažādus lielo tehnoloģiju uzņēmumus, lai ražotu to iekārtas, bet arī kļūtu par elektroierīču labošanas centru.

    Valsts ir uzsākusi jaunu pilotprojektu, sadarbojoties ar uzņēmumiem Lenovo, Bengaluru, Flex, CTDI un citiem, kļūstot par ārpakalpojuma remonta servisu. Tieši tāds ir Indijas mērķis, piedāvājot savus pakalpojumus, un šajā segmentā cīnoties gan ar Ķīnu, gan Malaiziju.

    Reklāma

    Indijas galvaspilsētas Ņūdelī mērķis nākamo piecu adu laikā ir apgrozīt līdz pat 20 miljardiem dolāru un nodrošināt vairākus miljonus jaunu darbavietu, piedāvājot labošanas pakalpojumus. Tāpat mērķis ir piedāvāt lētāku servisu, un paildzināt elektroiekārtu dzīves ciklu, jo bieži vien remonts izmaksā tik pat, cik jauna iekārta. Taču tas rada jaunus atkritumus.

    Jau zināms, ka Indijā sāk piesaistīt arī tādu populāru zīmolu, kā Apple un Samsung uzmanību, piedāvājot savus komponenšu ražošanas un iekārtu salikšanas pakalpojumus. Un kā nākamais solis varētu būt arī to remonts, kas ļautu nostiprināt savas pozīcijas mērķa īstenošanai.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Parasts latvietis
    02.06.2023 13:23

    … un ko TU ,proti ?

    bobis
    04.06.2023 19:13

    Krievijai ari vajag iegut cipus no elektroiericem, savam raketem.

    Reklāma