Web Analytics
More
    Reklāma

    Turpmāk jaunajiem Jaguar būs 5 gadu garantija

    Jaunākie raksti

    Visiem Jaguar modeļiem, arī pilnībā elektriskajam I-PACE un visiem vieglajiem un plug-in hibrīdiem, tagad tiek dota 5 gadu garantija. Tās ir sevišķi labas ziņas topošajiem klientiem, jo standarta garantija auto nozarē ir trīs gadi. Turpmāk visiem Jaguar jaunajiem auto garantija būs pieci gadi vai līdz 150 000 km nobraukumam – atkarībā no tā, kurš nosacījums izpildās pirmais. Visā garantijas periodā britu ražotājs apņemas pilnībā bez maksas novērst montāžas nepilnības un nomainīt bojātās detaļas, ja tās atbilst garantijas nosacījumiem.

    Modernā luksusa automašīnas un augstākā līmeņa klientu apkalpošana ir Jaguar Land Rover Reimagine stratēģijas pamatā. 5 gadu garantijas ieviešana ir svarīgs solis ceļā uz servisa izcilību. Garāka garantija nodrošina servisa un ekspluatācijas izmaksu paredzamību un vēl vairāk nostiprina Jaguar lielisko mašīnu vērtību.

    Reklāma

    Jakubs Brodēvičs, Jaguar Land Rover mārketinga vadītājs Baltijas valstīs, saka: “Ieviešot Jaguar 5 gadu garantiju visā Eiropā, mēs apliecinām apņemšanos stiprināt sava piedāvājuma kvalitāti un uzticamību, kā arī koncentrēšanos uz izcilību klientu apkalpošanā. Mūsu nākotnes vīzija par moderno luksusu ir pilnībā orientēta uz klientu, un tas nozīmē sirdsmieru ikvienam, kas domā par Jaguar.”

    Jaguar prognozē, ka 5 gadu garantija pozitīvi ietekmēs auto atlikušo vērtību. Tās ir labas ziņas klientiem, jo augstāka atlikusī vērtība galu galā izpaužas kā zemāki līzinga maksājumi.

    Ralfs Zulcbahs, Autovista Group Konsultāciju nodaļas vecākais projektu vadītājs, saka: “Garāka garantija parāda Jaguar pārliecību par savu auto kvalitāti un uzticamību, un tai ir potenciāls paaugstināt šo mašīnu atlikušo vērtību pat par 2%. Turklāt mēs saskatām arī citus ieguvumus. Piemēram, labāk prognozējamas izmaksas, jo visām vai vismaz lielākajai daļai auto detaļu ir garantija.”

    Piecu gadu garantija kopā ar mobilo lietotni InControl Remote, kas ne vien atvieglo palīdzības saņemšanu mašīnas salūšanas gadījumā, bet arī ietver automātiskos ārkārtas zvanus un iespēju sazināties ar savu auto no jebkuras vietas pasaulē, ievērojami atvieglos jebkura Jaguar īpašnieka dzīvi.

    Tāpat tiek piedāvāti arī jauni Jaguar Care un Jaguar Care+ komplekti. Tie ļauj izmantot patīkamas papildu priekšrocības, piemēram, motora eļļas un filtra nomaiņu bez maksas, ilgtermiņā izdevīgas cenas un virkni pielāgotu maksājumu (atkarībā no tirgus).

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    29.05.2023 20:46

    Laikam pozicionējas kriptovasarai – grib konkurēt ar Lambo

    Reklāma