Web Analytics
More
    Reklāma

    Jaunas tehnoloģijas, vairāk komforta: Volkswagen prezentē jauno Touareg

    Jaunākie raksti

    Volkswagen atjauno trešās paaudzes Touareg ar dažādiem uzlabojumiem: balstiekārta un displeju un vadības koncepts ticis uzlabots, savukārt automašīnas dizains priekšpusē un aizmugurē kļuvis izteiksmīgāks. Uzmanību jo īpaši piesaista no jauna izstrādātie HD LED matrix priekšējie lukturi un LED aizmugurējie lukturi, kas tagad ir kā nepārtraukta gaismas josla. Pirmo reizi tajā ir iekļauts sarkanā krāsā izgaismots Volkswagen logotips. Volkswagen Touareg iepriekšpārdošana Baltijas valstīs sāksies jūnijā.

    Jauna apgaismojuma sistēma

    Modernizētais Touareg ir pirmais Volkswagen modelis, kas tirgū nonāks ar no jauna izstrādātajiem HD LED matrix priekšējiem lukturiem. Vairāk nekā 38 000 interaktīvu LED projicē apgaismojumu tieši braukšanas joslā un izgaismo ceļu precīzāk nekā jebkad iepriekš. Šī HD LED matrix apgaismojuma sistēma drīzumā tiks pārnesta arī uz nākamajiem mazāka izmēra SUV klases modeļiem.

    Reklāma

    Izteiksmīgāks dizains

    Atjaunoto premium klases SUV iespējams uzreiz atpazīt pēc jaunā priekšpuses un aizmugures dizaina. Aizmugures dizainā tagad iekļauta nepārtraukta horizontāla LED josla aizmugurējiem lukturiem, un tajā iestrādāts Volkswagen logotips, kas izgaismots sarkanā krāsā. Pirmo reizi šāds elements iekļauts Eiropas tirgum paredzētā Volkswagen modelī – iepriekš izgaismots zīmola logotips tika piedāvāts tikai tādos tirgos kā Ķīna un ASV.

    Viss vienuviet – maksimāls braukšanas komforts un optimāla veiktspēja

    Volkswagen uzlabojis Touareg piekari. Atkarībā no versijas Touareg ir pieejams ar tādām inovatīvām balstiekārtas tehnoloģijām kā aktīvā šķērstabilizācijas sistēma (active roll compensation) un visu riteņu stūrēšana. Tādējādi premium klases SUV braukšanas dinamika tiek uzlabota vēl vairāk.

    Atjauninājumi salonā

    Modernizētā Touareg standarta aprīkojumā ietilpst arī Innovision Cockpit. To veido Digital Cockpit un augstākās klases informācijas un izklaides sistēma Discover Pro Max. Atjaunotajā modelī optimizētas dažādas Innovision Cockpit funkcijas, piemēram, joslas līmeņa navigācija un augstas izšķirtspējas HD kartes dati. USB-C savienojumi ar 45 vatu uzlādes jaudu (iepriekšējo 15 vatu vietā) ļauj ievērojami ātrāk uzlādēt tādas elektroniskās ierīces kā viedtālruņi, planšetdatori vai klēpjdatori.

    Efektīvas autovadītāja asistentu sistēmas

    Touareg standarta komplektācijā aprīkots ar lielu skaitu ērtību uzlabojošām un autovadītāja asistentu sistēmām. Turklāt pieejams arī plašs papildu komplektācijā pieejamo asistentu sistēmu klāsts.

    Plaša piedziņas sistēmu izvēle – benzīna, dīzeļdzinējs vai plug-in hibrīds

    Atjaunotais Touareg tirgū būs pieejams ar piecām piedziņas sistēmu versijām. Papildus benzīna dzinējam ar turbokompresoru pieejami divi turbodīzeļa dzinēji un divi plug-in hibrīdi. Visi šie dzinēji ir ārkārtīgi ekonomiski, un standarta komplektācijā savienoti ar 8 pakāpju automātisko pārnesumkārbu un 4MOTION pastāvīgo visu riteņu piedziņu.

    Touareg R eHybrid – Volkswagen R jaudīgākais modelis

    Touareg R eHybrid ir šīs produktu līnijas augstākā līmeņa modelis ar jaudīgāko piedziņas sistēmu: V6 benzīna dzinēju un elektromotoru, kopā attīstot 340 kW (462 ZS) jaudu.

    Populārā augstākās klases apvidus auto veiksmes stāsts

    2002. gadā Touareg bija pirmais Volkswagen SUV. Ar šī modeļa izstrādi Volkswagen zīmols vēlāk kļuva par vienu no vadošajiem autoražotājiem, kas pircējiem piedāvā pilna klāsta modeļu versijas. Touareg kļuva arī par pionieri ārkārtīgi veiksmīgam automobiļu tipam, ko šodien Volkswagen piedāvā visos segmentos. Pateicoties automobiļa spējām pievarēt lielus attālumus, vilkt piekabes un doties bezceļos, šis modelis joprojām ir ārkārtīgi populārs. Kopš Touareg pirmās nonākšanas tirgū 2002. gadā pārdoti jau vairāk nekā 1,13 miljoni automobiļu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma