Web Analytics
More
    Reklāma

    Prezentētas Logitech G PRO X 2 LIGHTSPEED spēļu austiņas ar PRO-G grafēna draiveriem

    Jaunākie raksti

    Logitech prezentējis e-sporta austiņas – jaunās Logitech G PRO X 2 LIGHTSPEED bezvadu spēļu austiņas. Jaunās PRO X 2 austiņas, kas izstrādātas un testētas kopā ar labākajiem e-sportistiem, ir aprīkotas ar pilnīgi jauniem, revolucionāriem PRO-G grafēna audio draiveriem, padarot tās par spēļu audio augstāko virsotni un piemērotākajām austiņām visprasīgākajiem un konkurētspējīgākajiem spēlētājiem.

    “Logitech G PRO sērijas galvenais mērķis ir radīt rīkus, kas atbilst profesionālu e-sportistu un konkurētspējīgu spēlētāju prasībām,” saka Logitech G PRO sērijas galvenais produktu vadītājs Kriss Pate. “Ar PRO X 2 mēs esam sasnieguši revolucionāru izpildījuma līmeni, pārveidojot mūsu PRO-G draiverus un izmantojot grafēna audio tehnoloģiju. Izmantojot grafēnu, mēs varam radīt draiveri, kas ir ārkārtīgi stingrs un vienlaikus gandrīz neiespējami viegls. Tas nodrošina augstas precizitātes skaņu ar ļoti zemu izkropļojumu līmeni, garantējot profesionāļiem izpildījumu, kas nepieciešams, lai spēlētu ar maksimālu potenciālu.”

    Reklāma

    E-sportā skaņas un komunikācijas skaidrība ir izšķiroši faktori, kas ietekmē uzvaru. Spēja sadzirdēt mazāko skaņas signālu un sazināties ar komandas biedriem ir ļoti svarīga. Jaunais PRO-G grafēna audio draiveris ir precīzi izstrādāts ar 50 mm grafēna diafragmu, kas aprīkota ar mūsu patentēto “tiešraides apmaiņas” (live edge) balstiekārtu, lai nodrošinātu vēl nebijušu skaņas kvalitāti. Jaunais draiveris nodrošina uzlabojumus skaņas reproducēšanas precizitātē, laika līdz signālam precizitātē un izkropļojumu samazināšanā, ļaujot spēlētājiem skaidrāk identificēt audio objektus un ātrāk noteikt to atrašanās vietu, kad objekti pārvietojas attiecībā pret atskaņotāju.

    Papildus pilnīgi jaunam PRO-G grafēna audio draiverim PRO X 2 ir būtiski uzlabojumi salīdzinājumā ar pašreizējām PRO X bezvadu spēļu austiņām, tostarp:

    • Izturīgi savienojumi – esiet gatavi jebkurai situācijai ar uzlabotiem LIGHTSPEED bezvadu, Bluetooth un vadu savienojumiem (3,5 mm Aux). LIGHTSPEED tagad nodrošina PRO klases bezvadu savienojumu ar līdz pat 50 stundām lietošanas ar vienu uzlādi un nemainīgi stabilu bezvadu savienojuma diapazonu līdz 30 m.
    • Godalgots PRO dizains – PRO X 2 ir izstrādātas profesionāliem spēlētājiem un sadarbībā ar tiem, tādēļ tām ir izturīgs, bet viegls alumīnija un tērauda korpuss, kā arī izcils lietošanas komforts ar rotējošu, izturīgu viru un maināmiem ausu spilventiņiem no mākslīgās ādas un velūra.
    • Pārliecinoša komunikācija – 6 mm kardioīdais mikrofons uz noņemamas strēles, ar uzlabotu Blue VO!CE programmatūras filtru, izmantojot G HUB, nodrošina skaidru un konsekventu saziņu.
    • DTS Headphone:X 2.0 apkārtējās vides skaņa – precīza telpiskā skaņa palīdz precīzi uzzināt, kur meklējami ūsu pretinieki, pirms viņi jūs atrod, un sniedz aizraujošu skaņas pieredzi.

    Logitech G PRO sērija ir izstrādāta saskaņā ar unikālu sadarbības programmu Design by Collaboration, kas apvieno daudzus pasaules labākos e-sportistus un komandas, lai izstrādātu jaunus augstas veiktspējas e-sporta rīkus, kas paplašina inovāciju un veiktspējas robežas, lai sniegtu viņiem priekšrocības sīvajā konkurencē.

    “Es vienmēr esmu uzskatījis, ka Logitech G novērtē manas atsauksmes un viedokli par produktu izstrādi, tāpēc viņu aprīkojums ir efektīvākais un populārākais starp labākajiem e-sportistiem. G Pro X 2 spēļu austiņu izstrādes laikā man patika uzlabotais komforts un lieliskais mikrofons. Spēles laikā jaunais grafēna draiveris ir apgriezis gaisā visu, ko zinām par spēļu tehnoloģijām, jo tas man deva jaunas priekšrocības, lai uzvarētu savus konkurentus,” stāsta Oleksandrs “s1mple” Kosiljevs, Counter-Strike, Natus Vincere.

    Jau no izstrādes procesa sākuma Logitech G sadarbojas ar e-sporta profesionāļiem, lai uzzinātu atsauksmes, pieņemtu galvenos lēmumus un veiktu testus, lai uzlabotu produktu funkcijas un dizainu. Ieviešot viņu atsauksmes jaunos rīkos un risinājumos, Logitech G ir kļuvusi par standartu un līderi profesionālas kvalitātes e-sporta aprīkojuma jomā.

    Cenas un pieejamība

    PRO X 2 LIGHTSPEED bezvadu spēļu austiņas tagad ir pieejamas vietnē LogitechG.com un ASV, Kanādā un atsevišķos pasaules tirgos par ieteicamo mazumtirdzniecības cenu 269 eiro.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma