Web Analytics
More
    Reklāma

    Google nedzēsīs tos neaktīvos kontus, kuros ir saglabāti YouTube video

    Jaunākie raksti

    Pagājušajā nedēļā ziņojām, ka Google gatavojas pilnībā izdzēst tos lietotāju kontus, kuri nav ielogojušies ilgāk par diviem gadiem. Tas paredzētu izdzēst arī visu saistīto saturu, tai skaitā YouTube video, tomēr izskatās, ka tie tomēr paliks neskarti.

    Google lietošanas politika un dzēšana ir saistīta gan ar kontu tīrīšanu, gan ar drošību, jo pēc uzņēmuma veiktajām aplēsēm, lielai daļai neaktīvo kontu nav uzstādīta divpakāpju autentifikācijas sistēma. Tas nozīmē, ka šos kontus ir vieglāk uzlauzt, piekļūt svarīgai informācijai, kā arī izmantot citu cilvēku identitāti.

    Reklāma

    Taču izskatās, ka pagājušajā nedēļā ir veikti noteikumu precizējumi, kuros vairs neatrodas informācijas par YouTube satura dzēšanu, jo arī tas ir piesaistīts Google kontam. Līdz ar to joprojām varēs atrast visus vēsturiskos video, kas veidoti arī pirms desmit gadiem un par kuriem varētu būt neliels kauns. Tāpat varēs piekļūt šim Google kontam. Visi pārējie lēmumi paliek neizmainīti, un sākot no 2023. gada decembra sāksies kontu dzēšana.

    AvotsGizmodo
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma