Web Analytics
More
    Reklāma

    Arī Logitech kopā ar iFixit piedāvās ierīču labošanas iespējas

    Jaunākie raksti

    Logitech izziņojis sadarbību ar iFixit, lai piedāvātu katram pašam salabot savu Logitech datora aksesuāru mājas apstākļos. iFixit piedāvās ne tikai instrumentus, bet arī Logitech rezerves detaļas.

    Sākumā Logitech un iFixit piedāvās labot populārās Logitech MX Master un MX Anywhere datorpeles, pēcāk sekos arī citi Logitech produkti. Pagaidām gan nav izziņotas cenas, ko lietotājiem var nākties maksāt par rezerves daļām.

    Reklāma

    Līdzīgas programmas ierīču labošanai mājās piedāvā Apple (iPhone, Mac datori un pat Apple Studio Display), kā arī Google un Samsung.

    Man ir aizdomas, ka salabot Logitech pelīti būs daudz vienkāršāk, nekā mēģināt mājās atvērt iPhone. Vienlaikus šķiet, ka datorpeles labošana varētu nebūt lietderīga, ja nākas iegādāties arī iFixit instrumentus vienas peles salabošanai. Jāsagaida cenas, tad varēs par šo spriest.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    oppo
    19.05.2023 16:44

    priekškam? lai pazīmētos, ka ļauj to darīt? labi, man ir g502 wireless, kas ir bišk dārgāka par ikdienas pelēm, bet nu ietu es čakarēties, lai kaut ko tur mainītu, lodētu, kad garantija beigusies? nē, viņa sevi jau atpelnījusi un var skatīties uz ko jaunāku, modernāku un, drošvien ērtāku.

    Reklāma