Web Analytics
More
    Reklāma

    Spēļu izstrāde pilī? Piesakies Castle Game Jam Jaunpils pilī

    Jaunākie raksti

    Aicinām pieteikties vērienīgajam spēļu izstrādes maratonam – Castle Game Jam 2023, kas norisināsies stāstiem apveltītajā viduslaiku pilī – Jaunpils pilī. Šī ir unikāla iespēja nedēļas garumā pavadīt laiku skaistā pilī, izstrādājot spēles kopā ar talantīgiem spēļu izstrādātājiem no visas pasaules.

    “Castle Game Jam”  ir Baltijā lielākais spēļu izstrādes maratons, kas norisinās jau vairākus gadus dažādās valstīs. Pēc 5 gadu pārtraukuma tas ir atgriezies, un šogad tiek rīkots Latvijā. Šajā spēļu izstrādes maratonā sevi pierādīt ir aicināts ikviens interesents, kā entuziasti, tā profesionāļi. Vienīgais kritērijs – dalībniekam ir jābūt sasniegušam 18 gadu vecumu. Uzdevums dalībniekiem ir nedēļas laikā izstrādāt spēles prototipu. Hakatonā tiek vērtēts spēles izstrādes laiks.

    Reklāma

    Castle Game Jam ietvaros norisināsies konference, kur ar iedvesmojošiem stāstiem un vērtīgiem padomiem par spēļu nozari dalīsies ārzemju profesionāļi. Konferences ietvaros būs iespēja uzzināt par spēļu izstrādes uzņēmuma dibināšanu, procesiem un izaicinājumiem, projektu īstenošanu, ārštata darba iespējām, un profesionālo izaugsmi.

    Pasākuma laikā tiek nodrošinātas arī dažādas aktivitātes – dalība lekcijās, darbnīcās, iespēja baudīt dzīvo mūziku un ballītes, un daudz kas cits.

    Dalība Castle Game Jam sniedz unikālu iespēju nedēļu pavadīt autentiskā vidē – Jaunpils pilī. Vairāk kā 700 gadus Jaunpils pils sevī glabā vairākus dzīves stāstus, noslēpumus un vēstures notikumu virkni, un pārsteidz tās viesus ar savu pamatīgumu un tajā esošo viduslaiku auru, tādēļ viesošanās Jaunpils pilī būs neaizmirstams piedzīvojums.

    Dalības maksa pasākumā vienai personai ir 200 EUR. Dalības maksā ir iekļauta pilna game jam un konferences pieeja, naktsmītnes, pre-party un afterparty, kā arī atlaides atsevišķām maltītēm vēsturiskajā pils krodziņā.

    Arī uzņēmumi ir aicināti pieteikties dalībai pasākumā. Ja Castle Game Jam maratonam dalību reģistrē uzņēmums, tad darbinieku komandai bonusā tiek piedāvāta VIP pieredze, kā arī bezmaksas personalizēti hoodie džemperi un uzņēmuma mārketings. Lai saņemtu šo piedāvājumu, jāpiesaka vismaz 4 uzņēmuma pārstāvji, vai arī, ja uzņēmumā ir mazāk nekā 4 darbinieki, tad – jāreģistrē visi tā darbinieki. VIP pakete ir bez maksas, taču, lai saņemtu VIP paketi, par katru dalībnieku jāveic standarta dalības maksa.

    Ikviens, kas vēlas papildināt savu spēļu izstrādātāja gājumu ar vienreizēju pieredzi, vērtīgām zināšanām, jauniegūtiem kontaktiem un lieliski pavadītu laiku, ir laipni aicināts uz Castle Game Jam 2023 Jaunpils pilī.

    Lai uzzinātu jaunumus par pasākumu, aicinām pievienoties Discord čata serverim vai sekot līdzi jaunumiem Facebook lapā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    18.05.2023 08:33

    nu nez

    Biteme
    20.05.2023 12:57

    Nevajag apmeklēt pasākumus, kas kā primāro valūtu neizmanto btc. Vai vismaz murmuļkoinus.

    Omnissiah
    20.05.2023 12:06

    Malači, lai veicas!

    Alberts Kviesis
    03.07.2023 11:42

    Te būs izveidotie spēļu projekti. Interesanti ielūkoties:
    https://itch.io/jam/castle-game-jam-2023

    Reklāma