Web Analytics
More
    Reklāma

    “WhatsApp” ļaus “aizslēgt” sensitīvās sarunas un paslēpt paziņojumus par tām

    Jaunākie raksti

    Ziņapmaiņas lietotne “WhatsApp” pēdējā laikā priecē lietotājus ar jaunām un noderīgām funkcijām. Nesen tapa zināms, ka uzņēmums strādā pie ziņojumu rediģēšanas iespējas. Taču nupat “WhatsApp” iepazīstinājis ar jaunu funkciju “Chat Lock”, kas sensitīvākajām sarunām sniegs papildu privātumu. Jaunais rīks ļaus šīs sarunas “aizslēgt” un paslēps paziņojumus par tām.

    “Chat Lock” dos iespēju “aizslēgt” jebkuru “WhatsApp” sarunu, ievietojot to īpašā mapē, kurai varēs piekļūt ar biometrisko datu (pirkstu nospiedumi, sejas skenēšana) vai paroles palīdzību. Būtiski, ka “Chat Lock” arī paslēps jebkādas atsauces par “aizslēgto” sarunu, ieskaitot paziņojumu saturu. Lai sensitīvās sarunas būtu pilnīgā drošībā, “WhatsApp” arī strādā pie tā, lai katru no tām varētu “aizslēgt” ar citu paroli. Tāpat šobrīd norit darbs pie risinājuma, kas ļaus “aizslēgt” sarunu vairākās ierīcēs.

    Reklāma

    Lai piekļūtu jaunajai funkcijai, nekas sarežģīts nav jādara. Lietotājam tikai jāizvēlas, kuru grupas vai individuālo sarunu vēlas padarīt privātāku, jānospiež uz tās un jāatlasa “aizslēgšanas” (lock) opcija. Pēcāk, lai piekļūtu šādām sarunām, būs jāievada izvēlētā parole vai jāizmanto biometrijas metode. “WhatsApp” informē, ka jaunā funkcija pakāpeniski nonāk pie pirmajiem lietotājiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma