Web Analytics
More
    Reklāma

    Fairphone piedāvā viegli labojamas bezvadu austiņas no pārstrādātiem materiāliem

    Jaunākie raksti

    Fairphone uzsācis pārdot Fairbuds XL bezvadu austiņas, šīs ir tā dēvētās over-ear tipa austiņas. Turklāt tiek solīts, ka Fairbuds XL ir ne tikai ražotas no dažādiem pārstrādātiem materiāliem, bet tās būs arī viegli labojamas. Pagaidām gan par labošanu un detaļu cenām informācija nav pieejama.

    Fairbuds XL austiņas jau šobrīd iegādājamas par 249 eiro, tās pasūtāmas no Fairphone tīmekļa vietnes. Interesanti, ka ASV vismaz šobrīd Fairbuds XL nav nopērkamas.

    Reklāma

    Fairphone 4 ir jau kādu laiciņu padzīvojis viedtālrunis, bet ir jāsaprot, ka šāda tipa ilgi dzīvojošus viedtālruņu modeļus nevar izlaist katru gadu, jo tad tie vienkārši zaudē savu jēgu.

    Izziņots modulārais Fairphone 4 ar piecu gadu garantiju

    Fairbuds XL austiņās izmantoti dažādi otrreiz izmantojami materiāli, tai skaitā ir Fairtrade zelts. Fairbuds XL austiņas saņēmušas arī IP54 mitruma noturību, tām tiek solīta 30 stundu darbība ar vienu uzlādi. Iepakojumā atradīsi vien pašas austiņas un maisiņu to uzglabāšanai, bet USB Type-C lādēšanas vadu varēsi iegādāties atsevišķi, ja ir tāda nepieciešamība. Pieejama arī pāreja no Type-C uz 3.5 mm austiņu pieslēgvietu, ja vēlies Fairbuds XL izmantot kā vada austiņas.

    Avotscnet
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Rūdolfs Putniņš
    13.05.2023 14:48

    Nu varētu pieminēt, ka austiņās iestrādāta Latvju uzņēmuma Sonarworks žilbinošā tehnoloģija.

    Krotow
    15.05.2023 07:16

    Labojamas austiņas – tas izklausās cerīgi. Vismaz ausu švammes te var normāli noņemt un izmazgāt. Cena gan ir bezkaunīga – cerams, ka par to ciparu arī atbilstoši skan.

    Reklāma