Web Analytics
More
    Reklāma

    Amatu atstājis “Revolut” finanšu direktors Miko Salovāra

    Jaunākie raksti

    Ar visai negaidītu paziņojumu nācis klajā finanšu tehnoloģiju uzņēmums “Revolut“. Tā finanšu direktors Miko Salovāra (Mikko Salovaara) pēc divu gadu darba nolēmis atstāt amatu šajā kompānijā. Šis lēmums bijis brīvprātīgs un pieņemts personīgu iemeslu dēļ.

    Savā paziņojumā Salovāra pateicās par iespēju strādāt par finanšu direktoru “Revolut” un pauda pārliecību par kompānijas turpmākajiem panākumiem. Viņš gan plašāk nepaskaidroja savus aiziešanas iemeslus, vien zināms tas, ka tie nav saistīti profesionālo darbību. Tikmēr “Revolut” uzsver, ka uzņēmumam ir spēcīga finanšu nodaļa un tuvākajā laikā paziņos, kurš to turpinās virzīt pretī mērķiem.

    Reklāma

    Pēdējā laikā “Revolut” kā uzņēmumam sokas ļoti labi. Aizkavējušies dati jaunākajā finanšu pārskatā liecina, ka kompānija 2021. gadā beidzot sākusi strādāt ar peļņu. “Revolut” reģistrēja neto ieņēmumus 31,7 miljonu dolāru apmērā un prognozē, ka ieņēmumi par 2022. gadu varētu pieaugt par 30% salīdzinājumā ar 2021. gadu. Paralēli tam “Revolut” turpina gaidīt Apvienotās Karalistes bankas licenci, kurai pirmo reizi pieteicās 2021. gada janvārī.

    Jāpiezīmē, ka “Revolut” ir viens no Eiropas vērtīgākajiem finanšu tehnoloģiju uzņēmumiem, kas novērtēts 33 miljardu dolāru apmērā. Tas piedāvā bezmaksas norēķinu kontus, akciju un kriptovalūtu tirdzniecību, apdrošināšanu, ceļojumu rezervēšanu un citus pakalpojumus.

    AvotsCNBC
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    rudzu rikas
    13.05.2023 13:20

    Derētu viņus patramdīt un uzzināt, cik tagad ir klientu no LV. Jau sen nav teikuši.

    KYC
    13.05.2023 17:32
    Reply to  rudzu rikas

    Ticiet man cienītais, lai nezaudētu ES bankas licenzi viņi to dara. VIDs ir informēts par lietotājiem un to skaitu. Cita lieta,ka minētā struktūra nespēj apstrādāt datus.

    rudzu rikas
    13.05.2023 23:52
    Reply to  KYC

    Ne jau tādā “griezumā” mani tas interesē. Vienkārši interesanti, cik lieto no LV. Agrāk ik pa laikam (publicējot visādus lokālus jaunumus) to viņi teica. Jādomā klientu skaita palielinājums ir piebremzējies ja jau vairs nesaka. Arī ļoti aktīvi un bieži piedāvā 40-50eur par jaunu piesaistīšanu. \Vai nu tagad tas skaitās biznesa noslēpums.

    Reklāma