Web Analytics
More
    Reklāma

    Uber Lielbritānijā sāk piedāvāt arī aviolidojumu rezervēšanu

    Jaunākie raksti

    Kopbraukšanas pakalpojumu sniedzējs Uber paziņojis par jaunu pakalpojumu klientiem Lielbritānijā – izmantojot Uber lietotni, klienti var rezervēt iekšzemes un arī starptautiskos lidojumus. Uber šo iespēju vēlas piedāvāt arī plašākā reģionā. Kā sarunā ar Financial Times izteicies Uber menedžeris Lielbritānijā Endjū Brems, ka šis ir jaunākais un arī ambiciozākais solis Uber centienos kļūt par plašāku ceļojumu rezervēšanas platformu.

    Uzņēmums jau pagājušā gada pavasarī izziņoja plānus piedāvāt iespēju rezervēt vilcienu, autobusu un lidmašīnu biļetes Uber lietotnē. Pirmās divas iespējas tika pievienotas dažus mēnešus vēlāk un Brems saka, ka vilcienu biļešu rezervēšana bijusi ļoti populāra, uzņēmumam redzot milzīgu izaugsmi, tiesa, viņš neatklāja precīzus skaitļus.

    Reklāma

    Lai veiktu lidojumu rezervēšanu, Uber sadarbosies ar ceļojumu rezervēšanas aģentūru “Hopper”. Medijs Financial Times ziņo, ka Uber no katras rezervācijas saņems nelielu komisijas maksu, savukārt nākotnē varētu tikt pievienota papildus rezervēšanas maksa. Precīzi gan nav zināms, cik liela daļa tiks Uber. Tiek norādīts, ka šādā veidā Uber cer palielināt pieprasījumu pēc saviem kopbraukšanas pakalpojumiem – ja cilvēks rezervē lidojumu Uber lietotnē, tad uzņēmums cer, ka šis cilvēks izmantos Uber pakalpojumus, lai nokļūtu uz un no lidostas.

    Lielbritānija šobrīd zināmā mērā kalpo kā izmēģinājumu poligons, lai testētu sistēmas funkcionalitāti. Uber vēlas šo pakalpojumu piedāvāt plašāk un citās valstīs, bet pagaidām uzņēmumam neesot ļoti konkrētu plānu, kad un kur tas tiks darīts.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma