Web Analytics
More
    Reklāma

    Lucid pie Tesla Supercharger uzlādes punkta piedāvā testēt savas mašīnas, saniknojot Tesla fanus

    Jaunākie raksti

    Elektroauto ražotājs Lucid izcēlies ar visai asprātīgu mārketinga soli, lai censtos pārvilināt Tesla klientus – Lucid pārstāvji pie Tesla Supercharger uzlādes punkta Losandželosā piedāvājuši testēt savas mašīnas. No mārketinga viedokļa pēc būtības nekas jauns, taču kopumā asprātīgi.

    Tesla lietotāji gan par to neesot bijuši sajūsmināti, sociālās saziņas lietotnē Twitter izsmejot šo Lucid gājienu, kas visādā ziņā ir pietiekami loģisks – ierodies vietā, kur jau atrodas elektroauto lietotāji un centies pārvilināt klientus no sava tiešā konkurenta. Iespēja, ka izdosies pievilināt klientu pie Supercharger šķiet lielāka nekā gadījumā, ja šāda akcija tiktu sarīkota kādā no Losandželosas benzīntankiem.

    Lucid ražotais Air sedans kopumā saņēmis labas atsauksmes par veiktspēju, taču ražotājam bijušas ievērojamas problēmas palielināt ražošanas apjomus, kas šobrīd ir lielākais Lucid klupšanas akmens.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    ezgg
    11.05.2023 11:30

    Bet tāpat taču ir ar jaunās siera izlases degustāciju – tā notiek veikalā. Ne jau benzīntankā piedāvās sieriņu degustācijas.

    KKTK
    11.05.2023 12:29

    Pat man te izdarāmi skaisti psiholoģiskie secinājumi. Tesla īpašnieki saniknojas? Tas tikai pierāda to, ka viņi ir ar kaut no neapmierināti tieši Tesla automašīnās, bet vēlme būt Tesla grupiņā, ir lielāka :}

    Last edited 11 months ago by KKTK
    xs1
    11.05.2023 13:28
    Reply to  KKTK

    Amerikā pēc statistikas aptuveni 90% iedzīvotāju uzskata, ka pārējie 90% apkārt ir pilnīgi idioti ( nu kaut kas līdzīgs mums ) … nav ko brīnīties par visādiem brīnumstāstiem :) Bet nu Tesla iet stabili … manuprāt 25% tikko nometa cenu uz Superchargeriem …

    Elektriķis
    11.05.2023 13:30
    Reply to  KKTK

    Vai neesi pamanījis vienu citu psiholoģisko efektu: tas auto, kurš pieder man, ir labākais.
    Un vispār – bildē blakus Lucidam, ir Model3, kas ir citā cenu kategorijā.

    Skābene
    11.05.2023 15:41
    Reply to  Elektriķis

    Lucid nav nācies redzēt dzīvē, bet tie kas ir redzējuši un braukuši, saka ka esot daudz labāks par pašu nopakotāko Teslu. Un trakā versija lidojot trakāk par vistrakāko Teslu! :D
    Nav brīnums, ka Teslas fani nikni! :)

    Biteme
    11.05.2023 15:46

    Saprātīgs solis. Kamēr auto lādējas, nevis skrollē lentu vai dzenā mazo biljardu, bet izbrauc ar auto, kas varētu būt tavs nākamais. Būtu jāpriecājas par izvēles iespēju, bet viņi šitādu teijāteri uztaisa….

    Krotow
    11.05.2023 16:50
    Reply to  Biteme

    Hardcore Tesla fani Amerikā ir “īpaši apdāvināta” publika, kuri ne ar ko neatšķiras no reliģiskajiem sektantiem. Loģiku meklēt tur ir lieki.

    Reklāma