Web Analytics
More
    Reklāma

    “Google” ļauj izmēģināt rīku, kas tekstu pārvērš mūzikā

    Jaunākie raksti

    Janvāra beigās rakstījām par to, ka “Google” izziņojusi jaunu un visai interesantu risinājumu – mākslīgā intelekta (MI) sistēmu “MusicLM”, kas var uzģenerēt jebkāda žanra mūziku, izmantojot tikai teksta aprakstu. Vakar, 10. maijā, izstrādātāju konferencē “Google I/O 2023” uzņēmums līdz ar kaudzi citiem jaunumiem informēja, ka “MusicLM” tagad pieejams izmēģināšanai.

    Kompānija savā blogā informējusi, ka no 10. maija ikviens interesents var reģistrēties, lai “MusicLM” varētu izmēģināt testa vidē “AI Test Kitchen”, kas pieejama tīmeklī, “Android” un “iOS” ierīcēs. Risinājums strādā ļoti vienkārši – lietotājam pietiek uzrakstīt jebkādu frāzi kaut no pieciem vārdiem, un “MusicLM” izveidos divas dziesmas versijas. Ja kāda no tām iepatīkas, tai var uzdāvināt virtuālo trofeju, kas palīdzēs uzlabot risinājumu.

    Reklāma

    Avots: Google

    “Google” arī uzsver, ka “MusicLM” rīks domāts jebkuram – gan pilnīgam iesācējam, gan profesionālam mūziķim. Kompānija to dēvē par eksperimentālu risinājumu, ar kura palīdzību lietotājs var izpaust savu radošumu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma