Web Analytics
More
    Reklāma

    “Meta” 1. jūnijā rīkos virtuālās realitātes spēļu demonstrāciju

    Jaunākie raksti

    Kompānija “Meta” paziņojusi, ka šīs vasaras sākumā, 1. jūnijā, rīkos savu nu jau gadskārtējo videospēļu demonstrāciju “Quest Gaming Showcase”. Pasākumā uzņēmums prezentēs virtuālās realitātes (VR) spēles, kuras ir saderīgas ar “Meta Quest” VR brillēm. Paredzēts, ka demonstrācijas laikā izskanēs paziņojumi par spēlēm, atjauninājumi, būs pirmie ieskati un daudz kas cits VR spēļu cienītājiem saistošs.

    Šogad norisināsies kopumā trešais “Meta Quest Gaming Showcase”, tāpēc varētu teikt, ka šis ir viens no kompānijas ikgadējiem pasākumiem, kas ar katru gadu kļūst aktuālāks un piesaista arvien lielāku interesentu loku. Jāatgādina, ka pērn uzņēmums demonstrēja tādas spēles kā “Resident Evil 4”, “Within Us VR”, kuras var baudīt ar “Quest VR brillēm.

    Reklāma

    Jāpiezīmē, ka “Meta” VR spēlēm veltītais pasākums ir viens no diezgan daudziem videospēļu notikumiem, kas norisināsies jūnijā. Neskatoties uz to, ka populārā konference “E3” ir atcelta, videospēļu cienītājus priecēs arī “Microsoft”, “Ubisoft”, “Starfield” rīkotie pasākumi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    bobis
    07.05.2023 20:21

    Fcebook redzeju video ar cilvekiem vadamiem robotiem, brinums ka kursos nav ticis pie sis zinas. Viens sikais platijas ar vadamiem taustekliem, jeli bet tomer, viens vecis itka noskrejis vairakas judzes sezot mehanisma ar kajam un rokam, apkaries ar vadiem.

    bobis
    10.05.2023 14:38

    Kiniesi pie ukrainiem bij atbraukusi un muldeja par kaut kadu atbalstu un platijas ar savam augstam dronu tehnologijam, tada platisanas vien bij ko nav verts pieminet.

    Reklāma