Web Analytics
More
    Reklāma

    Atcelta E3 videospēlēm veltītā konference

    Jaunākie raksti

    Jau trešo gadu pēc kārtas atcelta īpaši videospēlēm paredzēta konference E3, kuru bija paredzēts rīkot no 13. līdz 16. jūnijam Losandželosā.

    Šī konference jau kopš 2019. gada un koronavīrusa pandēmijas sākšanās piedzīvo grūtus laikus, jo šo gadu laikā nav noticis neviens klātienes pasākums. Pēc četru gadu pārtraukuma šī bija plānota kā atkalsatikšanās dzīvajā, tomēr tas nenotiks. Pasākuma organizētāji Entertainment Software Association ar nožēlu paziņojuši, ka konference jāatceļ, jo nebūs iespējams nodrošināt to kvalitāti, kāda pienāktos videospēļu entuziastiem.

    Reklāma

    Vēl viens svarīgs iemesls ir tas, ka no dalības E3 atteikušies vairāki lielie videospēļu izstrādātāji, kā arī daļai nav gatavas spēļu demo versijas, kuras tajā atrādīt. Līdz ar to zaudējot kvalitāti un iespējamo interesi par šo notikumu. Organizētāji arī atvainojušies tiem, kuri šogad plānoja doties uz E3.

    Šī pasākumā atcelšana norāda uz kopējo nozares tendenci, kurā videospēļu izstrādātāji izmanto tiešsaistes iespējas, lai demonstrētu un izziņotu jaunas videospēles un saistītos aksesuārus. Vairs nedodoties uz klātienes pasākumiem un lielām konferencēm, bet veltot laiku pārdesmit minūšu virtuālai prezentācijai. Pēc šiem paziņojumiem nav skaidrs, vai E3 vispār izdosies atgriezties apritē.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Usinss
    31.03.2023 19:21

    Droši var teikt, ka E3 ir miris. Lielākie izstrādātāji jau pirms atcelšanas paziņoja ka nepiedalīsies…

    Reklāma