Web Analytics
More
    Reklāma

    Atcelta šī gada videospēļu konference E3

    Jaunākie raksti

    Paziņots, ka šajā gada nenotiks ierastā E3 (angliski Electronic Entertainment Experience) videospēļu konference, un tās rīkotāji pat izvēlējušies nerīkot digitālo konferenci, kas kļuvusi par ierastu lietu, sākoties pandēmijai.

    Jāatzīst, ka šis ir neierasts gadījums tehnoloģiju nozarē, jo lielākie uzņēmumi un ierastās ikgadējās konferences savu darbību pārceļ digitālajā vidē. E3 iepriekšējā gadā norisinājies tieši šādi, tomēr šogad publiski paziņots, ka tā nenotiks nekādā formātā, jo joprojām ir jārēķinās ar koronavīrusa izplatību. Tāpēc pasākumu pieņemts atcelt, lai koncentrētos jau uz 2023. gada norisi, ar cerību visiem tikties klātienē.

    Reklāma

    Šis laikam ir viens no tiem piemēriem, kad organizatori ir veikuši aprēķinus un analīzi, ka attālinātās konferences pienesums nav tik liels. Kā arī šis ir tirdzniecības šovs, līdz ar to klātienes efektam ir liela nozīme, lai notiktu reāla tirdzniecība, kā arī būtu iespējams komunicēt ar saviem klientiem. Izskatās, ka šis fakts ir bijis viens no noteicošajiem, lai E3 tiktu atcelts. Konference ierasti norisinās Losandželosā.

    Bet tas noteikti nenozīmē, ka šogad tiek atcelta interesantu un gaidītu videospēļu iznākšana. Kādu spēļu iznākšanu jūs gaidiet šajā gadā?

    AvotsGuru3D
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    REALAIS
    04.04.2022 13:39

    Njā. Pārejot uz digitālo konferenci, daudzas kompānijas izvēlas pašas taisīt savus pasākumus, jo kāda jēga maksāt par dalību E3, ja lielākas kompānijas var paši palaist ko tādu, piemēram, EA Play(tas pat ir atcelts šovasar, jo nav ko rādīt) un Playstation State of Play, ko pat izmanto kompānijas no malas. Te vēl ir liels jautājums vai E3 spēs atgriezties iepriekšējā apjomā.

    Uz šo brīdi tiek gaidīts Hogwarts Legacy un God of War: Ragnarok.
    No vecajām spēlēm tiek gaidīts Witcher3 jaunā versija priekš Playstation 5.

    Reklāma