Web Analytics
More
    Reklāma

    Honor saka, ka gatavi uzbūvēt labāku ekosistēmu par iOS

    Jaunākie raksti

    Honor (bijusī daļa no Huawei) vadība paziņojusi ambiciozus plānus, kas jau atkal tiek pielīdzināti Apple sasniegumiem. Paziņots, ka Honor MagicOS kļūs pat labāka par iOS. Huawei nekad nav varējuši atturēties no Apple piesaukšanas pat savu ierīču izziņošanas pasākumos.

    Honor aptuveni 10% no ieņēmumiem velta izpētei un izstrādei, kas tiešām varētu pāris gadu laikā novest pie kādiem foršiem risinājumiem, bet diez vai daži gadi būs gana, lai panāktu un apsteigtu Apple iOS.

    Reklāma

    Prezentācijas laikā pat norādīts, ka Apple viedtālruņi ir novecojušo, tiem esot vājš dizains, akumulatora darbība un citas problēmas, bet cilvēki izvēlas iPhone, jo tam ir lieliska programmatūra.

    Lielīb’ naudu nemaksā, tad jau redzēsim, ko Honor sagatavos.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    02.05.2023 09:16

    Līdz šim viņi izcēlās tikai ar salīdzinoši labām telefonu kamerām zem rietumu “flagmaņu” cenas un launčeri, kam interfeisa elementi vizuāli nokopēti no IOS. Tad jau redzēs kas tur iznāks.

    Usinss
    02.05.2023 11:00

    Nebūs. Tā pat kā viņu Custom OS bez Android. Kā beigās sanāca?

    Ciba
    02.05.2023 13:33

    Tāpat kā Kijivu solīt 3 dienās.

    Elektriķis
    02.05.2023 17:03

    Vispār prasās pēc kaut kā atšķirīga no Ābola un Andrīša. Gribu ko vienkāršāku tiem, kuri nav katru dienu līdz ausīm IT sfērā. Tiesa gan, skatoties uz dažu ķīniešu UI, nav ticības ka Huawei būs tas, kurš to izdarīs.

    Raimonds
    03.05.2023 08:07
    Reply to  Elektriķis

    Man personīgi prasās tieši otrādi, lai ļauj lietotājiem pašiem pielāgot visu ko un kā vēlas. Lai telefona saskarne un funkcijas tiešām būtu individuālas. Šobrīd gan Andris, gan iOsis iet uz pārspīlētu vienkāršošanu, kad beigu beigās pieradina un rada 1-3 “klikšķu” paaudzi, kas nav spējīga pati domāt plašāk.

    Elektriķis
    03.05.2023 08:54
    Reply to  Raimonds

    Šķiet ka Ābols kļūst aizvien sarežģītāks.
    Re kā – pašam gribās pielāgot savu telefonu lai pēc tam dzīve būtu vienkārša, bet ir pretenzijas pret 1-3 “klikšķu” paaudzi.
    Vai nav nācies saskarties ar viedtelefonu lietotājiem, kuri jautā: “kas man te notika, es neko nesaprotu”? Tad nākās iedziļināties un šķetināt…

    Es112
    03.05.2023 08:52

    Jā, jā, tikai nez kāpēc vēl aizvien viņu labākajā flrgmanī ir tik novecojusi, no vēl vecā huawei laika skarne? Gribu jauno honor magic5 pro, bet attur tas, ka ļoti lēni ar update viņiem iet un arī, kā jau minēju, tā novecojusi skarne, ko daudzi kas taisa apskatu, piemin, ka jau nu par vecu viņa ir.
    Patika huawei skarne viņu prime laikā, bet nu tagad tāda, meh, it īpaši mūsdienās, un Honor to jau vajadzētu zināt

    Reklāma