Web Analytics
More
    Reklāma

    Snapdragon Game Super Resolution uzlabos* Android spēles līdz 4K

    Jaunākie raksti

    * Snapdragon Game Super Resolution, protams, neko neuzlabo, bet gan veic attēla izšķirtspējas mākslīgu palielināšanu jeb upscale.

    Qualcomm izziņojis, ka piedāvās jau minēto attēla izšķirtspējas mākslīgu palielināšanu, kas darbosies, palielinot izšķirtspēju no 1080p līdz pat 4K. Tādējādi Android viedierīcēs ar Snapdragon procesoriem spēles varēs darboties ar mazākiem procesora un attiecīgi enerģijas tēriņiem, kā arī būs iespēja spēles darbināt ar lielāku kadru skaitu sekundē.

    Reklāma

    Ar līdzīgu ideju darbojas arī Nvidia DLSS un AMD FSR iespējas, kas arī ar mazāku jaudu iegūst lielāku attēla izšķirtspēju. Protams, šādā veidā parādās kādi attēla kropļojumi, bet tie vismaz īstenām videokartēm ir maz redzami.

    Snapdragon Game Super Resolution sāks darboties kaut kad uz šī gada beigām. Šobrīd tiekot strādāts pie Call of Duty: Warzone Mobile spēles uzlabojumiem, pēcāk sekošot arī tādas spēles kā Farming Simulator 23 Mobile, Jade Dynasty: New Fantasy, Return To Empire, Justice Mobile un Naraka Bladepoint Mobile.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    bobis
    28.04.2023 19:26

    Ja spele parak atri darbojas, tas jau hardkors, redzeju jutube resident evil village speli bez glukiem, bet paatrinatiem monstriem.

    Reklāma