Web Analytics
More
    Reklāma

    Google Authenticator saņem iespēju sinhronizēties ar Google kontu, kā arī jaunu dizainu

    Jaunākie raksti

    No pirmdienas, 24. aprīļa, lielas izmaiņas skārušas Google Authenticator lietotni, kas tagad varēs sinhronizēties ar lietotāja Google kontu, kā arī veikti vizuālie izskaistinājumi un lietošanas uzlabojumi.

    Šī ir bijusi ilgi gaidīta funkcionalitāte, jo līdz šim Google Authenticator rādītie kodi divfaktoru autentifikācijai ir bijuši piesaistīti vienai konkrētai ierīcei. Tas nozīmē, ka ja gadās to pazaudēt vai telefons saplīst, var būt situācija, ka nav iespējams ielogoties tajos kontos, kuri bija piesaistīti Google divfaktoru autentifikācijas lietotnei.

    Reklāma

    Uzreiz pēc tās atjaunināšanas gan Android, gan iOS operētājsistēmu lietotāji saņems paziņojumu par iespēju sinhronizēt savu Google kontu. Protams, būs iespējams atteikties no šīs funkcionalitātes. Papildu tam lietotnes ikona saņēmusi jaunu dizainu, kas tagad ir Google krāsu shēmas trijstūri, nomainot iepriekšējo G burtu uz pelēku apļu fona.

    Jaunais atjauninājums ir saistīts ar Google paroļu pārvaldnieku, kas ir iebūvēts Android platformā un Chrome pārlūkā. Lielais mērķis ir mainīt pieslēgumu veidu no lietotājvārdiem un parolēm uz speciāliem kodiem un atslēgām.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    26.04.2023 10:29

    Atkal ikonu safisuši. Skatos ka nu ir jauna sērga un ar to slimo ne tikai Google. Visas ikonas nu izskatās vienādi, tikai kaut kur kāds sīkums atšķiras. Un saskatīt vajadzīgo ikonu starp x-padsmit ļoti līdzīgām paliek arvien grūtāk.

    Usinss
    26.04.2023 10:42
    Reply to  Krotow

    Es veru aplikācijas tikai izmantojot meklētāju, ja nav top 10app, kas ir iznestas ekrāna sākumā

    Krotow
    27.04.2023 12:29
    Reply to  Usinss

    Iebakstīt ikonai vienalga būs ātrāk ka atcerēties pareizo nosaukumu un vēl rakstīt. Protams, ja lieto tikai Word un YouTube, tad nav komentāru ;)

    Reklāma