Web Analytics
More
    Reklāma

    Atjauninātais Google Authenticator tiek pie datu pārcelšanas uz citām viedierīcēm

    Jaunākie raksti

    Google Authenticator lietotne beidzot pēc ilgu gadu gaidīšanas atjaunināta no 5.0 versijas uz 5.10 versiju. Google Authenticator saņēmis ne tikai vizuālas izmaiņas, bet beidzot ir arī iespēja pārcelt savu 2FA vienreizlietojamo atslēgu ģenerēšanu uz citām ierīcēm.

    Daudzi citi 2FA atslēgu ģeneratori jau gadiem piedāvā iespēju bez sāpēm pārcelt kodu ģenerēšanu uz citu ierīci, šo lietotņu skaitā ir LastPass, Microsoft Authenticator un citas.

    Reklāma

    Google Authenticator lietotnē ieviesta Material Design 2.0 dizaina valoda, tumšā vizuālā tēma OLED tipa ekrāniem, iespēja importēt un eksportēt datus. Google Authenticator lietotnes izmantotāji var gaidīt atjauninājumu tuvākajās dienās.

    Kas īsti ir divfaktoru autentifikācija? Tā ir vēl viens aizsardzības līmenis tavam kontam, kas darbojas pēc paroles ievadīšanas. Divfaktoru autentifikācija parasti tiek realizēta ar viedtālruņa palīdzību (paziņojums ekrānā, lietotnes ģenerēts sešu ciparu kods, SMS u.tml.) kā vienu reizi izmantojama papildu parole. Tāpat divfaktoru autentifikācija var būt arī fiziska, datorā ievietojama USB atslēga, bet šis ir visai rets risinājums privātiem lietotājiem, jo divfaktoru autentifikācijas USB atslēga maksā sākot no 20 līdz pat gandrīz 80 eiro.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Labvēlis
    08.05.2020 14:52

    Sen vajadzēja!

    Reklāma