Web Analytics
More
    Reklāma

    BMW automobiļus beidzot varēs atslēgt arī ar Android viedtālruņiem

    Jaunākie raksti

    BMW Digital Key Plus iespēja atslēgt mašīnu ar viedtālruņa palīdzību beidzot nonākusi arī Android viedierīcēs. Tiesa, te ir runa tikai par ļoti ierobežotu un salīdzinoši dārgu viedtālruņu klāstu, bet arī atbalstītie BMW modeļi ir drīzāk dārgi un ļoti dārgi.

    BMW jau pagājušajā gadā sāka piedāvāt Digital Key Plus kopā ar iPhone, kas ļāva BMW īpašniekiem atslēgt un pat piestartēt BMW automašīnas tikai ar viedtālruņa vai pat Apple Watch palīdzību.

    Reklāma

    Android nometnē tikai daži Samsung un Google Pixel viedtālruņi atbalsta šo iespēju. To skaitā ir Galaxy S23+, Galaxy S23 Ultra, Galaxy S22+, Galaxy S22 Ultra, Galaxy S21+, Galaxy S21 Ultra, Galaxy Z Fold 4, Galaxy Z Fold 3, Note 20 Ultra (ja ir Samsung Wallet), kā arī Pixel 7 Pro un Pixel 6 Pro.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Elektriķis
    26.04.2023 22:09

    “atslēgt un pat piestartēt” – skan tik cēli…vai braukt arī var?
    Vispār jau nožēlojama atpalicība. Teslu īpašniekiem par to nāk smiekli, jo šos auto var pilnvērtīgi lietot ar tikai ar telefonu. Arguments: ko darīsi, ja tas izlādēsies? Ja tik ļoti no tā ir bailes, var nēsāt līdzi kredītkartes izskata atslēgu, kura kabatu nespiež.

    Biteme
    27.04.2023 04:33

    Ko tieši dod šī iespēja? Ziemā ieslēgt kle-kle-kle neejot laukā pa durvīm, lai padzenā eļļu karterī? Citādi jau telefons atslēgas vietā neizklausās pēc diezkāda sasnieguma.

    ID4 lietotājs
    27.04.2023 13:24

    BMW i4 sen jau var atslēgt ar Android telefonu.

    Reklāma