Web Analytics
More
    Reklāma

    Īlons Masks “uzsauc” zilo verifikācijas ķeksīti dažiem pasaulē zināmiem cilvēkiem

    Jaunākie raksti

    2023. gada 20. aprīlis ir tā diena, kad no visiem Twitter lietotājiem ir noņemta zilā verifikācijas atzīme, un par to nepieciešams maksāt. Taču atklājies, ka dažiem skeptiķiem Īlons Masks šo zīmi apmaksā no savas kabatas.

    Jau iepriekš daudzi pasaulē zināmi cilvēki bija paziņojuši, ka nemaksās par šo zilo verifikācijas zīmi, jo tad pazūd tās iepriekšējā jēga verificēt uzticamus un sabiedrībā nozīmīgus kontus. Jau no 20. aprīļa palēnām varēja ieraudzīt, ka ļoti populārām personām, kā pāvests vai Kristaps Skutelis šīs atzīmes ir pazudušas.

    Reklāma

    Tiesa, Pāvests pa šīm pāris dienām ir ticis pie pelēkas atzīmes, kas norāda, ka konts ir valstiski vai daudzpusīgā veidā svarīgs. Nav zināms, vai par šo statusu ir jāmaksā. Tāpat daļai zināmo cilvēku zilā vetifikācijas zīme ir atgriezusies, kaut gan viņi publiski pauž, ka nav to iegādājušies. Līdz ar to pats Īlons Masks atklājis, ka maksā par šo zīmi no savas kabatas.

    Piemērs, ir rakstnieks Stīvens Kings, basketbolists Lebrons Džeimss un aktieris Viljams Šatners. Viņi visi jau iepriekš Twitter pauduši, ka nevēlas maksāt par zilo verifikācijas zīmi, taču tik un tā ir tikuši pie tās, pateicoties pašam Īlonam. Kā redzams, tādā veidā viņš tomēr mēģina atgriezt uzticību šai sistēmai, pats par to samaksājot. Taču jebkuram no mums joprojām ir iespēja to iegādāties par 11 EUR mēnesī.

    AvotsGizmodo
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Biteme
    24.04.2023 12:14

    pāvests dalās ar medicīnsiko pieredzi par tīra skābekļa elpošanu.
    cerams, ka viņam to nedeva daudz.
    lai gan ir pazīmes, ka ir pāršauts pār strīpu.

    Krotow
    24.04.2023 14:16

    Minētās personas nav vienīgās starp starptautiski zināmajiem Twitter lietotājiem. Pieļauju ka te kritērijs bija personas par kuru eksistenci Masks vispār zina.

    KKTK
    25.04.2023 21:21

    Top automātiskais zilo bloķēšanas plugins: https://infosec.exchange/@malwaretech/110257022140569369

    Reklāma