Web Analytics
More
    Reklāma

    YouTube ierobežos video, kuros tiek runāts par ēšanas traucējumiem

    Jaunākie raksti

    Video platforma YouTube paziņojusi par striktākiem ierobežojumiem, kas kontrolēs saturu, kurā tiek rādīti un aprakstīti dažādi ēšanas traucējumi. Daļa no šiem video nebūs pieejami nepilngadīgām personām.

    Pirmā lieta būs tā, ka YouTube vairāk nepublicēs un no savas mājaslapas izņems visus video, kas ir saistīti ar ēšanas problēmām. Tajā skaitā saturu, kas imitē saistītās problēmas. Jau šobrīd video, kas īpaši izceļ ēšanas traucējumus ir aizliegti YouTube, bet jaunie ierobežojumi skars to saturu, kas ir pastarpināti saistīts ar šo tematu.

    Reklāma

    Nākamais ierobežojums būs tas, ka nepilngadīgiem lietotājiem nebūs pieejami video, kuros tiek runāts par atlabšanu no ēšanas traucējumiem. Tie nebūs pilnībā aizliegti un izņemti no YouTube, tomēr tiem būs vecuma ierobežojums. Papildu tam zem šādiem video noteiktās valstīs tiks publiskoti resursi, kuros var oficiāli vērsties, lai risinātu ēšanas problēmas.

    Līdzīgus ierobežojumus iepriekš ir veicis sociālais tīkls Pinterest, kas jau no 2021. gada savā lapā ir aizliedzis publiskot reklāmas, kas saistītas ar svara zaudēšanu. Arī TikTok ir aizliegts saturs, kas izceļ ēšanas traucējumu simptomus kā pārlieku trenēšanās vai īstermiņa striktas diētas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    ezgg
    20.04.2023 13:06

    Dadbod ftw

    Reklāma