Web Analytics
More
    Reklāma

    Tesla izstrādā pilnīgi jaunu ražošanas līniju jaunajai rūpnīcai Meksikā

    Jaunākie raksti

    Elektroauto ražotāja Tesla jaunā rūpnīca atradīsies Meksikā, taču tā, visticamāk, netiks uzbūvēta tik ātri, kā tas sākumā bija cerēts un domāts. To kādā intervijā atklājis Meksikas valdības pārstāvis Samuels Garsija Sepulveda, norādot, ka rūpnīcai Meksikā vajadzēs par gadu ilgāku laiku ražošanas uzsākšanai nekā tas savulaik notika rūpnīcā Šanhajā – Ķīnā rūpnīca tika uzbūvēta deviņos mēnešos, bet Meksikā tik ātri tas neizdosies.

    Sepulveda intervijā stāsta, ka Tesla šajā rūpnīcā ražos plašām masām pieejamu elektroauto par zemāku cenu, tāpēc tiek izstrādāta pilnīgi jauna ražošanas līnija. Šim jaunajam elektroauto tiks izmantota lētāka platforma, kas atšķiras no šobrīd lietotajām, samazinot ražošanas izmaksas un arī gala cenu. Viņš uzskata, ka Tesla vajadzēs 12 līdz 15 mēnešus, lai tiktu galā ar visām niansēm.

    Meksikas valdības pārstāvis arī pastāstījis, ka visādi citādi darbs pie rūpnīcas celtniecības norit raiti un nav nekādu lieku aizķeršanos – jau ir sakārtoti jautājumi par rūpnīcas ūdensapgādi, tāpat atrisināti gāzes un elektrības padeves jautājumi. Pašlaik tiek gaidīts, kad Tesla tiks galā ar projektēšanu un tad jau arī varēs sākties celtniecības darbi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    xs1
    18.04.2023 09:05

    Model 2 … tā vismaz spekulē … p.s. spekulē arī, ka jaunais Model 3 tiks pie modernizētākas platformas, kas ļaus vēl salētināt ražošanas procesu … šadas tādas bildes jau klīst pa tīmekli … iespējams atgriezīsies arī instrumentu panelis zem zem stūres

    Qanon
    19.04.2023 13:21

    ,,galacenu ,, -kas tas par zvēru ? Jau otrais raksts ar tādu brīnumu ! Kāds ,kurš skolu nav pabeidzis raksta par tehnoloğijām ?

    Kursors.lv
    19.04.2023 13:27
    Reply to  Qanon

    Jā, “gala cena” laikam būs pareizāk. Izlabots. Paldies par norādi!

    Reklāma