Web Analytics
More
    Reklāma

    Xbox controller plašās dizaina opcijas – atrodi sev piemērotāko Xbox pulti

    Jaunākie raksti

    Kvalitatīvs un ērts kontrolieris ir neatņemama daļa no Xbox spēlēšanas pieredzes, un tieši dažas džoistika kustības var būt izšķirošas spraigākajās spēles situācijās. Ne mazāk svarīgi ir izvēlēties tādu kontrolieri, kuru pašam būs prieks turēt rokās – Xbox kontrolierim nav jābūt ar garlaicīgu dizainu. Tieši tāpēc Xbox kontrolieris (Xbox controller) ir pieejams dažādās krāsās, turklāt īpašajiem Limited un Special kontrolieriem ir unikāls dizains, savukārt Elite Controller ļaus pielāgot kontrolieri tavam spēles stilam. Turpini lasīt rakstu, kur pastāstīsim vairāk par plašo Xbox kontrolieru dizainu klāstu, lai palīdzētu tev izvēlēties piemērotāko Xbox pulti!

    Izvēlies kontrolieri teju jebkurā krāsā

    Microsoft Xbox controller ir pieejams teju visā krāsu spektrā, sākot no tradicionālās melnās krāsas līdz pat caurspīdīgai. Plašajā piedāvājumā noteikti varēsi atrast kontrolieri savā mīļākajā krāsā.

    Reklāma

    Limited un Special Edition Xbox pultis

    Microsoft piedāvā plašu klāstu ar Limited un Special Edition Xbox One pultīm, un katrai no šīm pultīm ir īpašs dizains, kas bieži vien attēlo kādu populāru Xbox spēli. Visas Limited un Special Edition Xbox pultis ir ierobežotas tirāžas, tāpēc šāda pults ir labs ieguldījums tavai Xbox aksesuāru kolekcijai.

    Vai arī tev ir kāda Xbox spēle, pie kuras nepārtraukti atgriezies? Microsoft piedāvā vairākas pultis, kuru dizains ir saistīts ar kādu konkrētu videospēli. Piemēram, ir pieejamas īpašas Forza Motorsport pultis, kā arī leģendārās videospēles Halo cienītāji noteikti novērtēs Halo 5: Guardians Limited Edition kontrolieri. Limited un Special Edition kontrolieru piedāvājums ir plašs, un tu noteikti varēsi atrast kontrolieri ar savas mīļākās spēles dizainu.

    Xbox Elite Controller

    Xbox Elite Controller ir premium segmenta Xbox pults, kas sniedz iepriekš vēl neredzētu iespēju pielāgot kontrolieri savam spēlēšanas stilam. Ar šo kontroliera varēsi mainīt pogas, “trigerus” un “D-pad” pēc savas patikas, tādējādi sniedzot iespēju “uzbūvēt” tieši tādu kontrolieri, kādu vēlies.

    Salīdzinot ar klasisko Xbox Wireless Controller, šis kontrolieris sniedz vairākas papildus funkcijas, padarot to par perfektu izvēli profesionāliem geimeriem. Šo iespaidīgo pulti ir iespējams savienot gan ar Xbox One, gan ar jaunajām Xbox Series konsolēm, tāpēc Elite Xbox Controller kalpos kā Xbox One S pults un Xbox Series S pults.

    Jaunākais Xbox Elite Controller 2 ievieš vairākus uzlabojumus, sniedzot plašākas iespējas mainīt pogas funkcijas, kā arī piedāvājot iespēju pievienot četras papildus pogas pults aizmugurē. Xbox Elite Controller ir pieejams dažādās krāsās, turklāt šim kontrolierim varēsi iegādāties atsevišķu pogu komplektu citā krāsā, kas ļaus radoši izpausties un iegūt perfekto kontroliera dizainu.

    Citu ražotāju Xbox pultis

    Xbox konsoles ražotājs Microsoft piedāvā plašu klāstu ar Xbox pultīm, tomēr arī citi ražotāji piedāvā Xbox controller ar unikāliem dizainiem. Starp populārākajiem Xbox kontrolieru ražotājiem ierindojas arī PowerA, kuru kontrolieri izceļas ar kolorītiem un radošiem dizainiem. Līdzās unikālajiem dizainiem, PowerA kontrolieri nodrošina noderīgas papildfunkcijas, piemēram, programmējamas aizmugurējās pogas.

    Papildini esošā kontroliera dizainu ar aksesuāriem

    Ja vēlies “atsvaidzināt” esošā Xbox kontroliera izskatu, tad iesakām ielūkoties Lizard Skins produkcijā, kas kalpo kā papildus “ādiņa” tavam Xbox Series un Xbox One S controller. Lizard Skins produkcija ir pieejama visā krāsu spektrā, tādējādi ļaujot tev papildināt kontrolieri ar papildus dizaina elementu. Turklāt Lizard Skins ir arī praktisks pielietojums, jo tas uzlabo saķeri ar kontrolieri, tādējādi padarot kontroliera lietošanu komfortablāku.

    Kur iegādāties Xbox controller un to aksesuārus?

    Gan Microsoft, gan citi ražotāji piedāvā plašu klāstu ar Xbox pultīm, tādējādi ļaujot tev izvēlēties pulti ar unikālu dizainu, kuru pašam būs prieks ņemt rokā. Ja plāno iegādāties Xbox pulti, tad noteikti nepalaid garām 1a.lv interneta veikala piedāvājumu! 1a.lv interneta veikalā atradīsi kontrolierus priekš visām Xbox konsolēm, sākot no Xbox 360 pults līdz pat Xbox Series pultij.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Raitis
    18.04.2023 09:30

    Nepalaig garām azeron.eu – mūsējie Latvieši taisa ergonomiskus kontrolierus. Tur tu vari salikt kontroliera krāsiņas pēc sirds patikas.

    Reklāma