Web Analytics
More
    Reklāma

    Polestar nākamnedēļ prezentēs savu jaunāko elektrisko modeli

    Jaunākie raksti

    Elektroauto ražotājs Polestar oficiāli apstiprinājis, ka 18. aprīlī Šanhajas autoizstādē uzņēmums prezentēs savu jaunāko elektrisko modeli, proti, Polestar 4. Prognozējams, ka jaunais auto būs ļoti līdzīgs Polestar 3, taču, tā kā tas būvēts ar kupejveidīgo virsbūvi, tam būs labāka aerodinamika.

    Tiek ziņots, ka šis būs ātrākais Polestar sērijveida elektroauto līdz šim – lai arī ražotājs nav sniedzis oficiālu informāciju par mašīnas parametriem, neoficiāli izskan, ka ieskrējienu līdz 100km/h tas varētu veikt nepilnās 4 sekundēs.

    Ražotāja pārstāvji gan uzsver, ka tas nebūs tas pats Polestar 3, bet ar citu virsbūvi. “Esam pārstrādājuši visu auto dizainu, lai radītu pilnīgi jaunu SUV kupeju,” saka Polestar valdes priekšsēdētājs Tomass Ingenlats. Tāpat ražotājs plāno saglabāt daļu no ilgtspējas risinājumiem, kas tika izmantoti konceptā.

    Polestar ir lieli plāni attiecībā uz saviem krosoveriem – 2025. gadā uzņēmums plāno ražot aptuveni 160 tūkstošus automašīnu gadā, bet lielākā klientu bāze prognozēta ASV. Kas attiecas tieši uz Polestar 4, tad jau nākamgad ražotājs plāno pārdot 43 tūkstošus vienību visā pasaulē, bet gadu vēlāk šim skaitlim jātuvojas 79 tūkstošiem, savukārt kā viens no galvenajiem konkurentiem tiek minēts elektriskais Porsche Macan, kā arī Tesla Model Y.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma