Web Analytics
More
    Reklāma

    Tidal palaiž tiešsaistes mūzikas atskaņošanas funkciju, ļaujot katram kļūt par dīdžeju

    Jaunākie raksti

    Mūzikas straumēšanas serviss Tidal ir palaidis jaunu funkcionalitāti, kas ikvienam lietotājam ļaus sajusties kā dīdžejam savā draugu vidū. Proti, būs iespējams dalīties tiešsaistē ar to mūziku, ko konkrētais lietotājs klausās, izveidojot konkrētu klausītāju grupu.

    Jaunās iespējas angliskais nosaukums ir Live, kas nozīmē, ka jebkurā brīdī var sākt tiešsaistes atskaņošanas grupu, kurai var pievienoties citi lietotāji. Šajā grupā par mūziku rūpēsies tās izveidotājs, līdz ar to kļūstot par dīdžeju un nosakot to, ko klausīsies citi. Lai lietotu vai pievienotos šai tiešsaistes atskaņošanai, būs jābūt Tidal abonementam. Ja tas nebūs, tad potenciālajiem klausītājiem tiks piedāvāts bezmaksas izmēģinājuma laiks.

    Reklāma

    Kā ziņo Tidal, tad grupas izmērs atbildīs dziesmas atskaņošanas skaitam. Proti, ja grupā ir 10 dalībnieki, tad dziesma būs noklausīta 10 reižu. Kas ir patīkami, skatoties no mākslinieku puses, ceļot savu popularitāti un ienākumus. Tiesa, šobrīd ir ierobežota piekļuve šīm grupām, jo tās dalībniekiem ir jāatrodas vienā valstī. Tāpat nebūs iespējams kādā veidā komunicēt šajā tiešsaistes dīdžejošanā, tikai pievienoties.

    Tidal apgalvo, ka plāno izveidot arī komunikācijas iespējas, kas varētu būt dziesmu atzīmēšana ar īkšķi uz augšu vai leju.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma