Web Analytics
More
    Reklāma

    “Meta” strādā pie iespējas “aizslēgt” sarunas “WhatsApp”

    Jaunākie raksti

    “Meta” pēdējo pāris gadu laikā ir ieviesusi daudz jaunu funkciju, lai savās platformās nodrošinātu lielāku privātumu. Piemēram, “WhatsApp” lietotāji var paši kontrolēt, kad viņu ziņas tiks automātiski izdzēstas. Lai “WhatsApp” lietotājiem nodrošinātu vēl lielāku privātumu, “Meta” pašlaik strādā pie iespējas, kas ļaus “aizslēgt” noteiktas sarunas, tādējādi sniedzot drošības sajūtu, ka saraksti svešas acis neizlasīs.

    Jauno funkciju neatkarīgais portāls “WABetainfo” pamanījis “WhatsApp” “Android” lietotnē. Saskaņā ar aprakstu šī iespēja lietotājam ļaus “aizslēgt” noteiktas “WhatsApp” sarakstes, izmantojot pirkstu nospiedumu vai kodu. Šādā veidā tiks nodrošināts ne tikai tas, ka citi cilvēki nevarēs izlasīt ziņas, bet arī saņemtie multivides un citi faili netiks automātiski saglabāti ierīcē. Paredzams, ka jaunā funkcija būs pieejama ne tikai “Android”, bet arī “iOS” ierīcēs, “Windows” un tīmekļa versijā.

    Reklāma

    Pagaidām jaunā “WhatsApp” ziņu “aizslēgšanas” funkcija atrodas izstrādes stadijā un vēl nav pieejama beta versijas testētājiem. Šobrīd nav zināms, kad tā varētu nonākt pie testētājiem un plaša lietotāju loka.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Ivis
    06.04.2023 10:18

    Sieva tā pat piespiedīs atslēgt tās ziņas :(

    Skābene
    06.04.2023 11:02
    Reply to  Ivis

    Vajag iespēju aizliegt pārsūtīt video un foto, lai nesanāk kā tam vienam deputātam/hokejistam, kur no hokejistu čata noplūda video par trāpīšanu caurumā! :D

    Last edited 1 year ago by Skābene
    Krotow
    06.04.2023 13:44
    Reply to  Ivis

    Pret lodāmuru zināmā vietā arī diez vai aizslēgšana palīdzēs.

    badmoon
    09.04.2023 00:26

    kad beidzot būs iespēja neatļaut sevi pievienot grupas čatam???

    Reklāma