Web Analytics
More
    Reklāma

    Enefit Volt lādētāji tagad pieejami visos Nissan salonos Baltijā

    Jaunākie raksti

    Energokompānija Enefit noslēgusi ilgtermiņa sadarbības līgumu ar Nissan, nodrošinot elektroauto lādētājus, to uzstādīšanu un pēcpārdošanas servisu Nissan elektroauto klientiem visās Baltijas valstīs.

    Gada sākumā uzsāktā sadarbība ietver apmācības Nissan dīleriem, lai paplašinātu zināšanas par elektroauto uzlādes tehnoloģijām gan privātpersonu, gan uzņēmumu klientu vidū. Iegūtās zināšanas palīdzēs klientiem veikt pārdomātāku un nākotnes prasībām atbilstošāku izvēli.

    “Pasažieru transports virzās elektrifikācijas virzienā, tādēļ Enefit aktīvi attīsta e-mobilitātes infrastruktūru Baltijas reģionā, piedāvājot ērtus, vienkāršus un viedus elektroauto uzlādes risinājumus mājās, darbā un uz ceļa visās Baltijas valstīs, tādējādi kļūstot par ilgtermiņa sadarbības partneri elektroauto lietotājiem,” norāda Enefit valdes priekšsēdētājs Krists Mertens.

    Nissan importētāja Latvijā, Igaunijā un Lietuvā, Nissan Nordic Europe izpilddirektors Marguss Miks (Margus Mikk) norāda, ka uzņēmumam ir skaidra virzība uz ilgtspējīgu nākotni un tā mērķis ir nostiprināt savas pozīcijas Eiropas tirgū ar virkni jaunu, elektrificētu transportlīdzekļu.

    “Nissan pilnveido savu pieredzi elektroauto jomā un stiprina pāreju uz e-mobilitāti, piedāvājot līdz šim visaptverošāko zīmola modeļu klāstu,” sacīja Miks. “Pēc lēmuma neinvestēt vieglajos automobiļos, kas atbilst Euro 7 emisijas standartam, Nissan no 2023. gada Eiropā nepārdos vieglos automobiļus, kas aprīkoti tikai ar iekšdedzes dzinēju. Nissan sper drosmīgu soli, lai iedzīvinātu jaunu laikmetu mobilitātes jomā, un prognozē, ka līdz 2026. gadam elektroauto veidos 75% no pārdošanas apjoma, bet līdz desmitgades beigām to īpatsvars sasniegs 100%. Svarīgi, ka mums ir tik uzticams partneris kā Enefit Volt, kas piedāvā uzlādes risinājumus mūsu klientiem.”

    “Pateicoties viedajiem enerģijas risinājumiem, jau šodien elektroauto un to īpašnieki kļūst par neatņemamu sastāvdaļu nākotnes energosistēmā, tādā veidā vēl vairāk iesaistot galalietotājus dažādu nākotnes energosistēmas vadības risinājumu ieviešanā,” turpina Mertens.

    Enefit izstrādātie viedie enerģijas risinājumi jau tagad ļauj klientiem samazināt rēķinus par elektroenerģiju un iegūt papildu priekšrocības, izmantojot akumulatorus elektrības uzkrāšanai mājas pašpatēriņam. Nākamajos gados viedie energopakalpojumi kļūs vēl svarīgāki, jo ievērojami palielināsies atjaunīgās enerģijas īpatsvars gan elektroenerģijas ražošanā, gan patēriņā.

    2022. gadā Nissan bija vispārdotākais elektroauto zīmols Baltijā. 2022. gadā Baltijā iegādāti gandrīz 500 jauni Nissan elektroauto. Pasaulē pirmā masu patēriņam paredzētā elektriskā automašīna Leaf aizsāka revolūciju un lika pamatus mūsdienu elektroauto. Kopš 2010. gada, kad tika uzsākta Leaf pārdošana, visā pasaulē ir pārdoti vairāk nekā 600 000 Leaf elektroauto un nobraukti vairāk nekā 10 miljardi bezemisiju kilometru.

    Nissan Ariya, kas tika izlaists pagājušajā gadā, iezīmē jaunu sadaļu Nissan elektrifikācijas ceļā, jo tas ir Nissan pirmais pilnībā elektriskais kupejas krosovers. Savukārt jaunais Townstar, Nissan jaunās paaudzes pilnībā elektriskais, kompaktais komerctransporta līdzeklis, ir uzticams, efektīvs un ilgtspējīgs biznesa partneris, kas optimizēts, lai apmierinātu pastāvīgi mainīgās klientu vajadzības.

    Enefit ir viens no lielākajiem elektroauto uzlādes risinājumu piegādātājiem Baltijā, kas darbojas Igaunijā, Latvijā un Lietuvā. Enefit Volt publiskajā tīklā Igaunijā ir vairāk nekā 190 uzlādes staciju.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma