Web Analytics
More
    Reklāma

    “Netflix” testē spēles televizorā, kurās viedtālruņi var tikt izmantoti kā kontrolieri

    Jaunākie raksti

    Pagājis teju pusotrs gads, kopš “Netflix” iesaistījies mobilo spēļu industrijā. Lai arī sākumā lietotāju interese bija zema, šobrīd aktīvo spēlētāju skaits pārsniedz 230 miljonus. Tas, protams, uzņēmumam dod stimulu iesaistīties jaunu mobilo spēļu izstrādē, kuru skaitu līdz gada beigām cer pietuvināt simtam. Paralēli tam “Netflix” uzsācis TV spēļu testēšanu. Uzņēmums, iespējams, apsver savas mobilās spēles piedāvāt spēlēt televizorā, izmantojot mobilo tālruni kā kontrolieri.

    Programmatūras izstrādātājs Stīvs Mozers atradis slēptu kodu, kas atsaucas uz televizorā spēlētām spēlēm, kā arī papildu kodu, kas norāda uz iespēju tālruņus (konkrētāk “iPhone”) izmantot kā kontrolierus. Mozers arī norāda, ka “Netflix” “iOS” lietotnē ietverts kods, kas informē: “Lai spēlētu spēli televizorā, ir nepieciešams kontrolieris. Vai vēlaties izmantot šo tālruni kā spēļu kontrolieri?”. Kodā ietvertā informācija liecina, ka jaunā funkcija vismaz sākotnēji varētu tikt piedāvāta “iOS” lietotājiem. Pagaidām nekas vairāk par jauno iespēju nav zināms, ieskaitot, kad tā nonāks pie pirmajiem lietotājiem.

    Reklāma

    Jāpiezīmē, ka “Netflix” pirmo reizi savu mobilo spēļu pakalpojumu palaida 2021. gada beigās. Līdz šim uzņēmums izlaidis 55 mobilās spēles un šogad plāno piedāvāt vēl 40. Tiesa, tās pagaidām var spēlēt vienīgi “iOS” un “Android” ierīcēs, apdalot klēpjdatoru un televizoru lietotājus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma