Web Analytics
More
    Reklāma

    “Netflix” šogad piedāvās vēl 40 mobilās spēles

    Jaunākie raksti

    Jau vairāk nekā gadu “Netflix” savu izklaides iespēju klāstu papildinājis ar mobilajām spēlēm. Pašreiz “Netflix Games” pakalpojumu izmanto vairāk nekā 230 miljoni abonentu, lai gan sākumā šķita, ka uzņēmumam mobilo spēļu lauciņā galīgi neveicas. Šobrīd situācija ir krietni labāka, kas arī motivē “Netflix” piedāvāt arvien jaunas mobilās spēles. Uzņēmums nupat paziņojis, ka šī gada laikā savai bibliotēkai pievienos vēl 40 mobilās spēles, to kopējo skaitu pietuvinot apaļam 100.

    “Netflix” mobilo spēļu bibliotēkā tagad atrodamas 55 mobilās spēles. Taču šī gada turpinājumā uzņēmums tām plāno pievienot vēl ap 40 spēles, tostarp “Terra Nil” un “Paper Trail”, kas būs pieejamas jau martā. “Netflix” vienojies arī ar “Ubisoft” par trim ekskluzīvām spēlēm, tostarp “Mighty Quest: Rogue Palace”, kas tiks pievienota aprīlī. Tāpat šogad gaidāms turpinājums vienai no “Netflix” visvairāk spēlētajām mobilajām spēlēm “Too Hot to Handle: Love is a Game”. Solīts, ka “Netflix Games” bibliotēkā nonāks arī “Monument Valley” sērija.

    Reklāma

    Pašreiz “Netflix” kopā ar partneriem izstrādā 70 mobilās spēles. Savukārt pie vēl 16 spēlēm uzņēmums strādā savās studijās, tiesa, lielākā daļa no tām vēl ir ļoti agrīnā izstrādes stadijā. Tomēr paredzams, ka viena no “Netflix” pašradītajām mobilajām spēlēm “Night School Studio Oxenfree II: Lost Signals” iznāks jau šajā gadā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Karlis
    22.03.2023 10:05

    “Spēles”

    Krotow
    22.03.2023 11:11

    Cik sapratu, vienīgā jēga no šīm spēlēm ir iespēja ielādēt tās viedtelevizoros ar Android, kur nedarbojas Play veikals. Nu nez. Tas vienalga paliek zem strīpas lielāko daļu viedtelevizoru ar citām OS – LG WebOS un Samsung TV ar Tizen.

    Reklāma