Web Analytics
More
    Reklāma

    Publiski pieejama “Microsoft” jaunā kopstrādes lietotne “Loop”

    Jaunākie raksti

    2021. gadā “Microsoft” prezentēja tam laikam diezgan noderīgu risinājumu – kopstrādes lietotni “Loop”. Tā savā veidā ir “Google Workspace Spaces” konkurents un ļauj komandām vienuviet reāllaikā darboties pie projektiem, izmantojot dažādas “Microsoft” programmas. Pēc diviem gadiem lietotne “Loop” beidzot ir pieejama publiski.

    Reklāma

    “Microsoft Loop” ir paredzēts uzdevumu un projektu pārvaldībai, kas tiek sinhronizēti starp “Microsoft 365” programmām un pakalpojumiem, piemēram, “Word” un “Outlook”. Jaunais risinājums sākotnēji pieejams lietotājiem ar “Microsoft” vai “Azure Active Directory” kontu, taču vēlāk “Loop” kā lietotne nonāks arī pie “iOS” un “Android” lietotājiem.

    Jauno risinājumu pamatā veido trīs galvenie elementi: “Loop” komponentes (saraksti, tabulas, piezīmes utt), “Loop” darba lapas un “Loop” darbavide. Tie kopā dod iespēju komandām sadarboties un vienuviet reāllaikā veidot, rediģēt, komentēt saturu, kā arī izsekot progresam tādos pakalpojumos kā “Outlook”, “Teams”, “Word” un citos.

    Avots: Microsoft
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    11 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Biteme
    24.03.2023 12:48

    Lai izmantotu Lopu, vajag arī offisu?

    x_faili
    24.03.2023 15:54

    “kursors” grupējums jau kopš pirmsākumiem publiski un brutāli “heito” jebko, ko radījis/vai kas jau ir Microsoft produktus, uzskatot to par galīgi atpalikušu, nederīgu, nevienam-un-nekad nevajadzīgu . Tāda acīmredzama lišķība jau sen nosmirdējušiem un prātu izkūkojušiem it-frīkiem, kuri vēl aizvien MS uzskata tikai un vienīgi par Internet Explorer – kā vienīgā produkta radījušiem.

    un tagad atkal: “Tā savā veidā ir “Google Workspace Spaces” konkurents”… nu, bļ#####, nu, beidzat taču vienreiz muldēt! Google’i tas sapņos nebija rādījies, kad tas sen jau bija MS izstrādes stadijā. Un kur nu vēl tam “spaces” tagad konkurēt ar MS.

    Krotow
    24.03.2023 16:03
    Reply to  x_faili

    M$ savulaik pietiekami pacentās, lai IT pasaulē uz viņiem skatītos vismaz šķībi. Tai skaitā ignorējot W3C standartus “ēzelītī”. Dēļ kā 20 gadus pastāvēja 2 web dizaina standarti – “IE” un pareizais.

    Last edited 1 year ago by Krotow
    Name*
    24.03.2023 22:28
    Reply to  x_faili

    Pameklējot iepriekšējos rakstus, Jūsu rakstītais par “heito” neatbilst.

    Beigās ir pieminēts — “Microsoft Surface produktu klāsts ir pietiekami plašs un ar savu augsto kvalitāti ir uzstādījis pietiekami augstu latiņu uz kuru tiekties citiem ražotājiem.” Austiņas arī ielika savā Kursors.lv rekomendēšanas daļā.

    Links — https://kursors.lv/2021/09/30/iepazistamies-ar-microsoft-surface-iericu-piedavajumu/

    Name*
    25.03.2023 18:01

    To zinu, ka nav. Komentāru autors minēja ka kursora grupējums heito, nevis konkrēts autors. 🙂

    Kursors.lv
    25.03.2023 09:21
    Reply to  x_faili

    Paldies par komentāru, bet tas neatbilst patiesībai. Man tīri labi patīk tas, ko dara Microsoft.

    Kāds
    24.03.2023 16:29

    Pēc bildītēm izskatās ļoti līdzīgs Notion. Vai kāds ir pētījis vairāk – vai tas ir sava veida Notion klons, tikai ar ciešu integrāciju ar MS saimes produktiem? (“klucīsiem”, ko ievilkt “dokumentos” no citiem MS produktiem)

    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    26.03.2023 01:01

    Publiski pieejama “Microsoft” jaunā kokapstrādes lietotne “Loop”

    Reklāma