Web Analytics
More
    Reklāma

    Google Play Store ļaus ērtāk uzstādīt lietotnes uz vairākām ierīcēm vienlaicīgi

    Jaunākie raksti

    Google Play Store pieejama jauna funkcionalitāte, kas ļaus automātiski sinhronizēt vairākas Android ierīces, lai tajās vienmēr atrastos vienas un tās pašas lietotnes. Tas visai ērti noderēs tiem, kuri ikdienā izmanto vairākus Android viedtālruņus.

    Darbības princips ir pavisam vienkāršs, jo jaunajā ierīcē ar Google kontu, kas tiek izmantots arī citā Android ierīcē, varēs sinhronizēt piesaistītās lietotnes. Tādējādi lejupielādējot lietotni vienā viedtālrunī, tā automātiski ielādēsies arī saistītajās ierīcēs. Jaunā opcija atradīsies Play Store lietonē, un tās nosaukums ir Sync apps to devices.

    Reklāma

    Šī funkcionalitāte darbosies arī Wear OS operētājsistēmā, kas nodrošinās attiecīgo viedpulksteņa versijas lietotņu ielādi. Iepriekš lietotnes jaunā ierīcē nāktos lejupielādēt un atjaunot manuāli, bet tagad tas viss notiks sinhroni saistītajās ierīcēs. Papildu tam Play Store būs redzama informācija par to, kurās ierīcēs ir pieejama konkrētā lietotne.

    Ja iepriekš tika ziņots tikai par saistītajiem planšetdatoriem, viedpulksteņiem un televizoriem, tad beidzot būs redzama informācija par citiem viedtālruņiem. Jaunā funkcionalitāte jau ir oficiāli pieejama visiem Android ierīču lietotājiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma