Web Analytics
More
    Reklāma

    Sākoties BMW “Neue Klasse” ērai 2025. gadā, BMW sola sešus jaunus modeļus divu gadu laikā

    Jaunākie raksti

    Vācu autoražotājs BMW šobrīd intensīvi attīsta savus jaunās paaudzes elektroauto, kas ieguvuši apzīmējumu Neue Klasse. Sagaidāms, ka pirmais Neue Klasse modelis sērijveida ražošanā nonāks 2025. gadā un prognozēts, ka pirmais modelis būs elektriska 3. sērija.

    BMW valdes priekšsēdētājs Olivers Cipse sola, ka tas ievadīs varenu ofensīvu, BMW prezentējot kopumā sešus jaunus modeļus divu gadu nogrieznī. Atskaite sāksies 2025. gada otrajā daļā, kad tiks uzsākta pirmā Neue Klasse modeļa ražošana.

    Nozares analītiķi norāda, ka tik strauja modeļu palaišana ir salīdzinoši negaidīta. Šobrīd autoražotājs veic nepieciešamos priekšdarbus, lai savas ambīcijas realizētu – tiek būvēta jauna rūpnīca Ungārijas pilsētā Debrecenā, tāpat tiek pārbūvētas jau esošās rūpnīcas, kas tiek pielāgotas elektroauto ražošanas vajadzībām.

    Jaunas un oficiālas ziņas no ražotāja par Neue Klasse mašīnām varam gaidīt septembra sākumā, kad BMW mājvietā Minhenē notiks IAA Mobility 2023 pasākums. Ražotājs jau iepriekš nav slēpis, ka jaunajās mašīnās tiks izmantotas cita tipa baterijas, kā arī citi tehniskie uzlabojumi, BMW liekot milzīgas cerības uz šiem nākamās paaudzes elektroauto. Zināmu ieskatu tajā, kā BMW saredz autobūves nākotni jau guvām šā gada CES 2023 – tur atrādītais i Vision Dee koncepts ir futūristisks skatījums uz BMW nākotnes dizaina valodu un plānotajām tehnoloģijām jaunajos auto.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma