Web Analytics
More
    Reklāma

    Starlink globālā interneta plāna maksa būs 200 dolāru mēnesī

    Jaunākie raksti

    Starlink ir pārsaucis vienu no saviem iepriekšējiem lietošanas plāniem Starlink for RV (kas bija paredzēts atpūtas transportlīdzekļiem jeb mājām uz riteņiem) uz Starlink Roam. Tas nozīmē, ka lietotājiem ir iespēja saņemt interneta viesabonēšanu jebkurā pasaules vietā.

    SpaceX oficiālajā paziņojumā minēts, ka šis abonēšanas plāns būs pieejams tiem cilvēkiem, kuri daudz ceļo, īpaši uz vietām, kurās internets nav stabils vai nav pieejams. Līdz ar to ir cēlusies pakalpojuma cena, kas iepriekš maksāja 150 dolāru mēnesī, bet tagad tie būs 200 dolāri. Mūsu pusē maksa būs 230 eiro.

    Bet tie nav vienīgie ieguldījumi. Lai izmantotu Starlink Roam plānu būs jāiegādājas viens Starlink uztvērējs, kas maksā 599 dolāru. Taču lai internets būtu pieejams esot kustībā, piemēram, pārvietojoties busiņā, būs jāiegādājas papildu terminālis. Tas maksās 2500 dolāru, līdz ar to reālai Starlink interneta lietošanai kustībā būs nepieciešamas lielas investīcijas.

    Vēl viens ierobežojums būs tas, ka atrodotos citā reģionā ilgāk par diviem mēnešiem, kas nesakrīt ar sākotnējiem Starlink uzstādījumiem, nāksies mainīt adreses uzstādījumus. Tas saistīts ar to, ka interneta lietošana ir ļoti saistīta ar reģionālajiem uzstādījumiem un lietotāja atrašanās vietu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    otfo
    18.03.2023 08:05

    microkink & starlink varetu but interesanta sinergija

    Reklāma